La data de 18.02.2020, organele de urmărire penală s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că inculpatul B.V are preocupări legate de introducerea pe teritoriul României a unor droguri de risc şi mare risc, primite de pe teritoriul Spaniei, prin intermediul unei firme de curierat şi ulterior distribuie drogurile către potenţiali clienţi pe raza judeţului Braşov.
Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Braşov împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Braşov au efectuat o acţiunie de prindere în flagrant a inculpatului B.V., după ce acesta a primit coletul, ce conţinea aproximativ 3,2 kilograme de cannabis, şi intenţiona să comercializeze o parte din produsele stupefiante inculpatului R.V.A.

În cursul zilei de astăzi, cei doi inculpaţi au fost prezentaţi Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Reclamă

Pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.