Reclamă
Reclamă

Remus Ștefureac, CEO și fondator INSCOP Research, este invitat la Interviurile Digi24.ro, unde va răspunde la întrebările jurnalistului Alexandru Rotaru. Ștefureac, cunoscut analist politic și sociolog, va aborda teme de actualitate, sondaje de opinie și tendințele sociopolitice din România.

Remus Ștefureac a fondat INSCOP Research în anul 2012, instituția fiind recunoscută pentru realizarea de sondaje de opinie și studii de cercetare sociologică. “INSCOP Research a pus un accent deosebit pe calitatea și acuratețea datelor colectate, lucrând întotdeauna cu metodologii riguroase,” a declarat într-un interviu anterior Ștefureac.

Interviul va acoperi, printre altele, implicațiile sondajelor de opinie în formarea politicilor publice și impactul acestora asupra perspectivei electorale. În plus, se va discuta despre evoluțiile recente în preferințele politice ale românilor și despre cum acestea sunt influențate de contextul social și economic.

Reclamă

“În contextul politic actual, este esențial să înțelegem comportamentul electoral al cetățenilor. Sondajele de opinie nu doar că reflectă starea de spirit a populației, dar pot influența și deciziile politice”, a subliniat Ștefureac.

Interviul va avea loc online și va fi transmis pe platforma Digi24.ro. Cititorii vor putea urmări discuția în direct și vor avea posibilitatea de a adresa întrebări invitatului prin intermediul rețelelor sociale.

Remus Ștefureac a subliniat în mai multe rânduri importanța cercetării sociologice riguroase și rolul acesteia în înțelegerea fenomenele sociale și politice dintr-o perspectivă fundamentată științific.

În final, evenimentul promite să fie o sursă valoroasă de informații atât pentru cei interesați de evoluțiile sociopolitice, cât și pentru publicul larg care dorește să înțeleagă mai bine dinamica societății românești.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro