Remus, alias Jador, este un cântăreț de manele din România care se bucură de un mare succes. După ce a participat la emisiunea Puterea Dragostei, pentru bărbat s-au deschis o mulțime de oportunități. 

După ce a devenit cunoscut și datorită muzicii sale, mulți artiști din România și-au dorit să facă o colaborare cu el. Melodiile lui au fost locul 1 în treanding pe Youtube foarte multe zile la rând. Deși acum câștigă foarte bine, Remus nu a uitat niciodată de unde a plecat.

Bărbatul face tot posibilul să își ajute familia și să le ofere cele mai bune condiții. Acesta nu a avut un trai foarte ușor, deoarece părinții lui nu au putut să îi ofere foarte multe. A fost nevoit să lucreze de mic pentru a putea urma o școală și a se realiza în viață.

Remus Ionuț Dumitrache apare din nou pe Antena 1

Acum, după ce s-a stabilizat cât de cât, pe lângă cântări, Jador a fost contactat de câteva televiziuni. El a ales să semneze contracte doar cu cei de la Antena 1 și Antena Stars, momentan. Se pare că bărbatul va avea propria emisiune la Antena Stars. Acesta a declarat următoarele:

Alături de mine este cameramanul de la Antena Stars. O să apară o emisiune despre viața și lucrurile pe care le fac, despre ce se întâmplă la cântări și cu fetele, cu gagicile… Asta va fi relatat în emisiune. De asta nici nu prea am mai făcut vloguri, ca să vedeți în emisiune totul. M-au prins în chiloți, în toate ipostazele. O să apară un serial cu viața lui Jador pe Antena Stars”.

Se pare că acesta pregătește fanilor câteva surprize de proporții. Totodată, Jador va apărea și în emisiunea lui Nea Marin alături de Ruby, Shift și Lino Golden. Emisiunea va putea fi vizionată de către telespectatori seara de la 20:30.