Familia regală a fost foarte ocupată weekendul acesta, în special datorită festivităților pentru Ziua Comemorării, unde prezența lor a fost necesară.

Această zi a oferit ocazia familiei regale să se reunească. Este prima oară în mult timp când Prințul William, Prințul Harry, Kate și Meghan au fost surpinși la același eveniment împreună. În ultima perioadă, cei patru au fost foarte ocupați și nu au mai avut apariții publice împreună.

Deși ar fi trebui să fie un eveniment care să aducă bucurie, se pare că lucrurile nu mai atât de bine între membrii familiei regale.

Prințul Harry a declarat recent că relația sa cu fratele său, William, nu este tocmai bună, mai ales datorită presiunii care este pusă de familie și de rolurile pe care aceștia le joacă ca reprezentanți ai Coroanei Angliei. Acest dinsconfort dintre ei a fost destul de vizibil și în comportamentul lor de la evenimente.

Ca de obicei, toate privirile au fost ațintite asupra celor două cupluri, însă din câte se pare nu există vreo fotografie în care ei să fi fost surpinși împreună. Surse oficiale au declarat că toți patru s-au simțit minunat, chiar dacă Harry și Meghan au părut uneori că se simt inconfortabil.

La polul opus, Kate și William s-au simțit foarte bine. Pe tot parcursul evenimentelor, ei au fost surprinși zâmbind și păreau că se simt foarte bine unul în compania celuilalt.