Relația dintre Andreea și mama sa este una foarte apropiată. Cele două petrec foarte mult timp împreună, mai ales de când fiica sa a devenit mamă pentru prima dată. Femeia se dedică nepoatelor sale în totalitate și își sprijină fiica cum poate mai bine.

Mama Andreei Bălan a început să se implice în viața fiicei sale mai intens după ce aceasta a fost nevoită să treacă prin momente grele cu George Burcea. În schimb, tatăl artistei este mai mult inexistent. Cei doi nu își vorbesc mai deloc din cauza unor certuri avute în trecut.

Relația dintre Valeria Bălan și micuțele Clara și Ella pare că se consolidează pe zi ce trece. Bunica este activă constant și gata să își răsfețe nepoatele de fiecare dată. În ultima perioadă, Andreea a postat pe Instagram poze cu ea și cu mama ei alături de cele mici. Acestea au fost în vacanță la mare și s-au distrat de minune.

Relația dintre Andreea Bălan și mama ei atinge cote înalte!

Ii sunt extrem de recunoscatoare mamei mele care intodeauna a fost langa mine la bine si mai ales la rau, m-a iubit si ma iubeste neconditionat si intodeauna m-a sustinut indiferent daca deciziile mele au fost bune sau gresite. Acum ea ma ajuta si isi dedica viata Ellei si Claritei si intodeauna mama mea va fi pentru mine un exemplu de bunatate si rabdare! Multumesc MAMI!”, au fost cuvintele frumoase pe care Andreea le-a adăugat la fotografia cu mama ei.

Se pare că mama Andreei a renunțat la locul său e muncă pentru a rămâne alături de fetele sale. Aceasta avea un loc de muncă ca inginer și era destul de bine plătită. Iubirea pentru fiica ei a făcut-o însă, să renunțe și să se dedice vieții de bunică.