Alex Bodi și Ema Uta trec prin testul suprem unei relații: distanța. Cei doi amorezi sunt momentan separați, nu din cauza vreunul scandal ci pentru că amândoi partenerii au o viață profesională foarte activă. Astfel că, momentan,afaceristul a fost nevoit să plece din România.

Axat în continuare pe afacerea în domeniul criptomonedelor

Alex Bodi este unul dintre milionarii care au mizat în domeniul crypto. Alături de partenerul lui de afaceri străin, proprietar de bancă, Josip Heit, acesta este preocupat de tranzacțiile blockchain, de creșterea și scăderea valorilor criptomonedelor, iar pentru acest lucru, Alex Bodi ajunge foarte des în Dubai, acolo unde mulți dintre afaceriștii lumii „iau pulsul” acestui domeniu. La fel s-a întâmplat și acum când fostul soț al Biancăi Drăgușanu a plecat din țară pentru a se asigura că afacerea lui funcționează ca pe roate. Din nefericire, Bodi nu și-a putut lua cu el și iubita, pe Ema Uta, nu pentru că nu și-ar permite ci pentru că blondina are de respectat contractele de colaborare pe care le-a semnat cu     artiști precum Loredana Groza, dar trebuie să fie prezentă și la cursurile de machiaj pe care le predă.

Cei doi trec printr-o pasă proastă?

Alex Bodi și Ema Uta au o relație de câteva luni de zile, însă au trecut deja până acum prin câteva certuri. Deși faptul că momentan stau separați, i-ar determina pe mulți să creadă că lucrurile ar începe să se clatine între ei, nu ar fi deloc așa. Cei doi se bucură din plin de povestea de iubire pe care o au, iar afaceristul nu ezită să facă gesturi impresionante cu care să o copleșească pe iubita lui. Înainte de a pleca în Dubai, Alex și-a dus partenera într-un loc de vis. Acesta a închiriat la munte o vilă super luxoasă, cu piscină, unde au petrecut două nopți.