Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au impacat oficial? Asta e intrebarea pe care si-o pun toti cei care au vazut ultima poza postata de Bodi pe instagram.

Showbizul autohton a fost zguduit de vestea că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit, cei doi au tinut primele pagini ale revistelor de scandal si au fost invitati permanenti ai emisiunilor de cancan. Si-au aruncat nenumarate reprosuri, iar Bodi chiar a amenintat-o pe blonda ca o va da pe mana politiei. Între cei doi părea să nu mai existe nicio cale de împăcare, mai ales că, nu de multă vreme, aceștia au decis să pună capăt relației lor și printr-un divorț, în fața notarului.

Reclamă

De curand, Alex Bodi a declarat pentru Spynews.ro că își dorește să se împace cu Bianca Drăgușanu și că regretă că lucrurile au degenerat atât de mult între ei. Potrivit spuselor sale, inițiativa a fost luată chiar de el, acesta fiind cel care a sunat-o pe blondină.

După acest episod, Alex Bodi revine acum cu un gest și mai surprinzător. Faimosul afacerist a postat o fotografie cu Bianca Drăgușanu, în care sunt foarte apropiați. Cu acest prilej, omul de afaceri i-a transmis și o declarație de dragoste frumoasei blondine, una cu care și-a emoționat extrem de tare fanii.

„Noi doi împotriva lumii! Dragostea vieții mele”, a scris Alex Bodi pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei cu el și Bianca Drăgușanu.

În imagine, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt lipiți unul de celălalt, ținându-se în brațe.