De-a lungul anilor, Adda a reușit să își croiască drumul spre inimile fanilor săi. Fosta concurentă a emisiuniii Asia Express are o viață de familie minunată, relația dintre ea și soțul ei fiind întotdeauna apreciată de public. Cu toate acestea, se pare că lucrurile au fost diferite atunci când a venit vorba de soacra artistei.

Adda trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Cătălin Rizea. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016, iar de atunci formează o familie foarte fericită. Cei doi soți chiar au participat împreună în cadrul emisiunii Asia Express, fiind foarte iubiți de telespectatori.

Chiar dacă acum cântăreața se bucură de momente minunate alături de familia sa, lucrurile nu au stat întotdeauna așa. Adda nu s-a înțeles din prima cu soacra sa, cu care avea adesea discuții în contradictoriu.

Relația dintre Adda și soacra sa. La început, nu se înghițeau deloc

De vină se pare că a fost faptul că ea și mama lui Cătălin Rizea sunt firi foarte asemănătoare. Având păreri foarte puternice, de cele mai multe ori le era foarte dificil să cadă de acord. Aceste discuții se finalizau de cele mai multe ori cu discuții agitate, care își găseau cu greu rezolvarea.

„La început, nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene, pentru că suntem identice. Aceeaşi zodie. Acelaşi temperament. Copie la indigo. Amândouă cu gura mare.”, a povestit artista.

La 4 ani de când și-a unit destinul pentru totdeauna cu Cătălin, lucrurile stau total diferit. Adda și soacra sa au avut suficient timp să se cunoască mai bine, iar acum se înțeleg de minune. Cele două și-au găsit chiar și multe puncte comune.

”Acum ne înțelegem foarte bine. Suntem sensibile şi ne atinge orice. Da! A râs, pentru că ştie că aşa suntem noi. De multe ori, când ne mai contrăm, ne zice „Asia Express continuă”, a mai adăugat vedeta.