Partenera lui Mircea Badea le-a oferit celor din mediul online sfaturi prețioase de nutriție

Carmen Brumă are 45 de ani și arată absolut spectaculos. Vedeta se menține în formă cu multă disciplină mișcare și mare grijă la alimentație.Partenera de viața lui Mircea Badea le-a dezvăluit fanilor ei din mediul online ce pot consuma în perioada postului Crăciunului.

Ce consumă vedeta în timpul postului?

Carmen Brumă nu face rabat de la post. Vedeta și-a elaborat un plan alimentar în acest sens.Fosta asistentă tv le-a descris urmăritorilor ei din mediul online cum combină alimentele în perioada aceasta. Carmen ține cont de aportul de nutrienti de care organismul are nevoie zilnic. Aceasta le recomandă celor care țin post să urmeze aceeași regulă esențială. În caz contrar, organismul nu va funcționa în parametri optimi. Astfel, corpul se va confrunta cu un deficit de vitamine, minerale, proteine.

Consumă legume după un plan nutrițional

Sursa foto: Instagram

Felurile de mâncare cele mai comune pregătite în perioada postului au la bază legume paste orez.Carmen Brumă îi îndeamnă pe cei care urmează un astfel de regim să combine cu mare atenție legumele. Astfel cele foarte sățioase precum fasolea lintea nu trebuie consumate în cantități mari. Vedeta recomandă că la fiecare masă să fie consumate maxim trei linguri din aceste tipuri de legume.

De altfel fasolea, năutul sau lintea trebuie să fie evitate la cină.

Asociați proteinele de origine vegetală astfel încât să aveți tot spectrul de aminoacizi esențiali în dietă. Combinați la aceeași masă legume cu cereale cum ar fi orez cu mazăre, fasole cu porumb, cuscus cu năut sau linte”, a explicat aceasta.

Evitați produsele de post din magazine

În ultimii ani mâncarea de post a devenit o adevărată industrie în sectorul alimentar.Astfel producătorii au conceput brânză de post cașcaval cârnați și chiar carne. De asemenea parizer deserturi chifteluțe toate pot fi găsite pe rafturile magazinelor de consumatori care țin post.Din nefericire multe dintre aceste produse au în compoziție numeroși aditivi.

Carmen Brumă le recomandă celor care țin post să evite produsele de acest gen cu fermitate.

Fosta asistentă tv le atrage atenția celor care țin post asupra asupra absorbției de fier a organismului.Aceasta susține că fierul proveniți din legume se absoarbe mult mai greu față de cel din produsele de origine animală.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.