Meghan Markle nu a respectat întotdeauna protocolul de etică al Casei Regale. De la ce reguli s-a abătut fosta ducesă?

Când faci parte din familia regală, responsabilitățile sunt mult mai mari. Oamenii au așteptări, iar membrii casei regale sunt atent analizați de popor. Familia regală britanică are un set de reguli pe care le respectă cu strictețe. Cu toate acestea, Meghan Markle s-a abătut de la ele. 

Cu timpul familia regală a stabilit un set de reguli pentru ca aceștia să nu fie puși niciodată într-o lumină proastă în fața opiniei publice. Însă, Meghan Markle nu a acordat o atenție prea mare acestui protocol. Iată câteva din regulile pe care fosta ducesă nu prea le-a respectat!

Instagram

Membrii Casei Regale poartă culori vii

Membrii Casei Regale britanice, în special Regina, aleg culori vii și ținute cu care ies ușor în evidentă. Conform biografului Reginei, Robert Hardman, Regina a declarat că ei obișnuiesc să se îmbrace în acest mod, pentru a se putea remarca în mulțime.

Purtarea articolelor vestimentare din blană este interzisă

Regele Edward al III-lea a interzis membrilor casei regale să poarte blană încă din secolul 14. Regula aceasta a fost totuși încălcată în 2016 de Prințul William și soția lui, Kate Middleton, atunci când aceștia au purtat eșarfe tradiționale îmblănite, în vizita lor din Canada.

Femeile ce aparțin Casei Regale poartă mereu greutăți în tivul rochiilor

Pentru a evita ca vântul să le ridice rochiile și să le pună într-o situație jenantă, femeile din familia regală sunt nevoite să atașeze greutăți în tivul rochiilor. Stewart Parvin, unul dintre croitorii Reginei, a declarat pentru Daily Mail că nu folosește materiale extravagante pentru confecționarea greutăților.

Femeile trebuie să poarte dres atunci când se îmbracă într-o rochie

Femeile din familia regală trebuie să poarte dres în momentul în care aleg să se afișeze într-o rochie. Însă, Meghan Markle nu a ținut cont de acest lucru fiind observată deseori fără dres când purta rochii.

Oja colorată este interzisă

Ducesa de Cambridge este mereu văzută purtându-și unghiile în mod natural. Acest lucru nu este întâmplător, deoarece oja în culori stridente sau unghiile false sunt considerate „vulgare”. Acest lucru încalcă protocolul de „etichetă” al Casei Regale.

Share.

19 ani, Student în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București. Pasiunea pentru scris l-a determinat să aleagă o carieră în jurnalism. Este o persoană curioasă și pregătită să lucreze cu oamenii. Răbdător și creativ, Florin mai are încă o pasiune: fotografia.