Oana Radu s-a ambiționat enorm că să elimine surplusul de kilograme acumulat. De la 121 de kilograme, artista a ajuns la 57, apoi s-a îngrășat din nou și ajunsese la 104.

În mod miraculos, Oana Radu a reușit să slăbească din nou 30 de kilograme în doar 50 de zile.

Vedeta nu a trecut singură prin acest proces uriaș ci l-a avut alături pe iubitul și mentorul ei.

Cătălin este instructor de fitness și a fost cel care i-a alcătuit Oanei un program special de slăbit care a funcționat cu succes. Cu sfaturile bărbatului și cu multă ambiție , Oana a reușit în timp record să dea jos 30 de kilograme.

Vedeta le mărturisește celor care vor să urmeze același drum că trebuie să respecte câteva reguli esențiale.

” Schimbarea alimentației sau renunțarea complet la făinoasele albe, la tot ce conține grăsime sau prăjeli, la zahăr, adică dulciuri, sucuri. Fără pic de mâncare după ora 18:00. E o regulă foarte importantă pe care eu am aplicat-o și în perioada de menținere” a menționat Oana.

De asemenea, vedetă sune că a renunțat complet la ”ziua de răsfăț culinar”.

 ”Nu există cheat day. Adică ziua în care poți mânca orice se află doar în etapă în care s-a ajuns la o greutate și se ține dietă 6 zile pe săptămână, a 7-a zi se mănâncă orice. Degeaba te chinui să faci eforturi, dacă într-o zi mănânci cât ai mâncat toată săptămâna.” a mai adăugat artista.

Oana a trecut anul trecut printr-o perioada extrem de grea. Fostul ei iubit a murit după ce a stat la Terapie Intensivă cu arsuri pe suprafață corpului.

Chiar dacă i-a stat mereu alături în spital fostului ei iubit, Oana a optat pentru o schimbare în viață ei.