„În ultima vreme mă gândesc cum ar fi fost să fac un copil mai devreme.”

Alexandra Ungureanu este o femeie împlinită. Are o carieră de succes, se bucură de libertate și își îndeplinește toate dorințele. Însă, vedeta are totuși un regret. A ajuns la vârsta la care se gândește la un copil. Artista regretă că nu a făcut acest pas în tinerețe, acum dorindu-și să fi fost o mămică tânără.

Alexandra Ungureanu a ajuns la 40 de ani și își dorește ca în viața ei să apară un copil. Chiar dacă timpul nu este pierdut, artista regretă totuși că nu făcut acest pas în tinerețe. Gândindu-se retrospectiv, aceasta a mărturisit că i-ar fi plăcut să fie o mămică tânără. Însă, la acel moment, vedeta s-a axat pe carieră și nu se gândea la viața de familie.

„În ultima vreme mă gândesc cum ar fi fost să fac un copil mai devreme. Pur și simplu, dintr-o inconștiență totală. Dar nu m-am simțit niciodată pregătită și nici n-am simțit că aș avea omul potrivit lângă mine. Nu s-a legat și acum am 40 de ani, nu o să mai fie așa de ușor să fac copii.

Mă uit în urmă și mă gândesc cum ar fi fost viața mea dacă făceam un copil. Am văzut la colegele mele, cariera merge mai departe, nu s-a schimbat nimic. Recunosc că mi-e foarte greu să gestionez unele lucruri. Nu sunt genul foarte activ, dimineață trebuie să am 2 ore numai pentru mine. Dacă aș fi avut un copil probabil că m-aș fi mișcat mai repede”, a declarant Alexandra Ungureanu, potrivit fanatik.ro.

Regretul ce o apăsă pe Alexandra Ungurenu! Ce și-ar fi dorit vedeta să realizeze până acum
Social media

Alexandra Ungureanu, ghinion în dragoste

În prezent, Alexandra Ungureanu este singură și intenționează să rămână așa. Vedeta are la activ câteva relații eșuate și nu mai vrea mă mai încerce până când nu simte că este complet pregătită. Se pare că relațiile anterioare le-a ales în funcție de lipsurile din viața ei, iar acum vrea să schimbe asta.

„Acum sunt într-un lung proces de a fi ok cu mine. Pentru că mi-am dat seama că tiparul ultimelor relații pe care le-am avut nu a fost ok. Nu e bine ce chem și vine spre mine. Îmi dau seama că am eu de reparat niște chestii. Nu mai vreau să depind de nimeni să mă facă fericită.

Eu ba am confundat iubirea cu sexul. Ba aveam nevoie de un asistent personal. Ba aveam nevoie să evoluez personal și luam câte unul mai deștept. Și așa confundam dorința de evoluție personală cu relația în sine. Vreau să fiu eu clară cu mine în primul rând, mai vedem după ce urmează.”, a mai spus Alexandra Ungureanu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.