Ionuț Rusu a ascultat sfatul bunicului său, dar nu a fost cel mai împăcat cu decizia luată.

Viața lui Ionuț Rusu ar putea fi, oricând, un scenariu de film. Comediantul nici nu a visat că va ajunge atât de departe, însă, se pare că a fost omul potrivit, la locul potrivit. Acum, după ce a întrerupt colaborarea cu cei de la Kiss FM, Rusu a vorbit deschis despre motivul care l-a împins către cariera la radio.

Ionuț Rusu a intrat imediat în grațiile celor de acasă. Cu umorul mereu la el, comediantul a știut ce glume să facă, astfel încât să nu întreacă niciodată măsura. Pentru prima dată, acesta a apărut la „iUmor”, emisiunea care i-a schimbat radical stilul de viață și care l-a propulsat în lumea vedetelor.

Înainte de a-și face curaj să păsească în fața juraților de la „iUmor”, Ionuț Rusu avea o viață obișnuită. Acesta era șofer pe tir și deja se obișnuise cu acel stil de viață. Până când, într-o zi, a decis că este momentul să facă o schimbare în viața sa.

Regretă Ionuț Rusu că a lucrat la Kiss FM?! BRomania l-a sfătuit să nu facă acel pas
Social media

Ionuț Rusu a tânjit după siguranța financiară

Ionuț a participat la „iUmor”, iar momentul lui a devenit viral instant. De aici și până la faimă a mai fost un singur pas. După „iUmor”, pentru comediant au urmat alte proiecte de succes, proiecte care i-au crescut considerabil capitalul de imagine. După mai multe show-uri, acesta a ajuns să facă parte din echipa matinalului de la Kiss FM.

Anul acesta, atât el, cât și colegul lui, Andrei Ciobanu au încheiat colaborarea cu Kiss FM. Anunțul a picat ca un trăznet asupra fanilor, mai ales că nimic nu prevestea finalul formulei lor. Acum, după ce a încheiat socotelile cu trustul, Ionuț Rusu a recunoscut ce l-a împins să lucreze cu cei de la Kiss FM.

„Inițial, m-am dus pentru un salariu. După aceea, a început să îmi placă. Eram adeptul siguranței, venind dintr-un orășel micuț.”

BRomania, unul dintre prietenii lui, l-a sfătuit de la bun început să nu facă greșeală de a se îndrepta către radio. Motivul a fost unul extrem de simplu și anume, acela că publicul îl cunoștea după față, nu după voce.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.