Gestul brunetei i-a luat prin surprinde pe internauți, care s-au gândit imediat la căsnicia cu Ilie Năstase.

Între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă a fost mereu dragoste cu năbădăi. Se pare că de această dată, despărțirea este definitivă. Nu de puține ori, cei doi au ajuns să se separe, ca ulterior să se împace. După ce s-a aflat că au ajuns în pragul divorțului, Brigitte Sfăt nu a ezitat să își acuze soțul de violență domestică. Recent, vedeta a distribuit pe rețelele sociale mai multe poze din perioada în care era căsătorită cu Ilie Năstase. Acest lucru le-a dat de gândit internauților. 

Gestul neașteptat făcut de Brigitte Sfăt

Bruneta a distribuit pe Instagram mai multe fotografii de când era căsătorită cu Ilie Năstase. Brigitte Sfăt a reușit astfel să cunoască personalități precum Morgan Freeman, Roberto Cavalli, Mickey Rourke, Bill Muray sau Nadia Comăneci și Eva Longoria. Dar acesta nu este singurul detaliu care a atras atenția internauților.

Printre fotografiile distribuite s-a numărat și una alături de Ilie Năstase. Acest lucru i-a pus pe jar pe internauți, iar bruneta a șters la scurt timp această postare.

Regretă Brigitte Sfăt divorțul de Ilie Năstase? Ce a postat bruneta, după ce s-a separat de Florin Pastramă
Instagram

Cât despre Florin Pastramă, Brigitte Sfăt nu are deloc cuvinte de laudă. Ba din contră! Bruneta susține că în timpul mariajul cu omul de afaceri a fost implicată în tot felul de scandaluri, fără ca măcar să aibă vreo vină.

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut.

Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură”, mărturisea în urmă cu ceva timp Brigitte Sfăt, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars. 

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.