Regina își va înlocui pielea animalelor în acest an în cu alternative false pentru prima dată, a dezvăluit creatorul și prietenul ei apropiat.

Monarhul și ceilalți membri ai Familiei Regale au fost întotdeauna fani ai blănii și dețin o serie de paltoane, eșarfe și alte articole pe care le-au purtat de ani buni.

A fost criticată puternic de organizațiile de caritate pentru animale pentru că a purtat piesele în ultimii ani și mulți cred că ar trebui să dea un exemplu.

În noua sa carte The Other Side of the Coin , Angela Kelly, explică faptul că, începând cu acest an, regina va schimba pielea cu imitația.

Ea scrie: „În cazul în care Majestatea Sa trebuie să participe la o implicare pe vreme deosebit de rece , începând cu anul 2019, blana falsă va fi folosită pentru a se asigura că îi va fi cald”.

Claire Bass, de la Humane Society International, a declarat pentru Telegraph : „Suntem încântați că Majestatea Sa a fost oficial lipsită de blană. Decizia reginei Elisabeta de a„ face faux „este reflectarea perfectă a stării de spirit a publicului britanic, marea majoritate a căruia o detestă crudă. blană și nu dorești nimic de-a face cu ea.

„Șeful nostru de stat care nu este blănat trimite un mesaj puternic potrivit căruia blana nu este în mod constant și nu aparține brandului britanic.