Roxana Dobre pare că nu mai ține cont de regulile de circulație pe străzile din Capitală. Soția celebrului manelist Florin Salam a fost surprinsă de paparazzi din România în timp ce încălca mai multe reguli de circulație, potrivit spynews.ro

Florin Salam și Roxana Dobre se pregătesc pentru marele eveniment. Cei doi se vor căsători religios și își vor jura iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, pe data de 1 iunie. Evenimentul mult așteptat va fi unul restrâns, așa cum au decis cei doi îndrăgostiți.

Roxana Dobre, surprinsă călcând regulile de circulație pe străzile din București

Există mari șanse ca grijile și graba înainte de nuntă să o fi determinat pe brunetă să calce accelerația mașinii. În timp ce mergea să îl ia pe manelist dintr-un alt loc, aceasta nu a mai ținut cont de regulile de circulație.

Astfel, soția lui Florin Salam a virat la stânga, desi indicatorul arăta că este interzisă această manevră. Deși indicatorul indica obligatoriu dreapta, bruneta nu a mai ținut cont.

Ulterior, vedeta s-a întâlnit cu un prieten de familie, apoi și-a continuat drumul.  Mai mult decât atât, Roxana Dobre a blocat o întreagă bandă de circulație, potrivit informațiilor oferite de sursa citată mai sus.

social media

Florin Salam, în culmea fericirii. Manelistul așteaptă nerăbdător marele eveniment

Florin Salam este unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști din România. Acesta trăiește o frumoasă povetse de dragoste alături de Roxana Dobre, femeia cu care se va căsători religios în doar câteva zile.

Întrebat despre marele eveniment, artistul a avut un moment de sinceritate și a mărturisit că este foarte fericit.

„Deci, uită-te așa la privirea mea, chiar dacă sunt obosit, poți să mă mai întrebi o dată și apoi să te uiți din nou în privirea mea. Uită-te în ochii mei. Bate soarele și noaptea. Acum, la ce m-ai întrebat tu, de bucurie. Strălucește soarele până și noaptea de bucurie la ce m-ai întrebat.”, a mărturisit acesta în urmă cu ceva timp, după cum citează presa din România.