Reclamă
Reclamă

Chiar dacă pentru unii pare bizar, regina Elisabeta menține liniștea atunci când i se adresează întrebări despre ducesa și ducele de Sussex.

Aceasta este deschisă să vorbească deschis cu ziariștii, însă nu vrea să abordeze deloc acest subiect. Rămâne o enigmă faptul că regina nu aduce deloc vorba despre ei, ca și cum ar fi deranjată în vreun fel de atitudinea lor și nu vrea să aducă remarci negative.

Regina nu vorbește despre ei, cu nici o altă persoană care nu face parte din familia regală. Aceasta nu agreează în nici un fel, să fie întrebată absolut nimic despre ducele și ducesa de Sussex. Până acum se pare că acesta este cel mai sensibil subiect, probabil pentru că, nu vrea sa influențeze în vreun fel negativ viața Ducilor de Sussex.

Aceștia sunt mereu în lumina controverselor, pentru că nu respectă cu cea mai mare strictețe regulile Casei Regale și uneori se poartă poate cu prea mare lejeritate și naturalețe față de cei din jur.  Ei nu așteaptă ca portierul sa deschidă ușa și nu îi deranjează dacă o fac de unii singuri. Așadar, regina nu suportă nici o întrebare legată de Meghan Markle, Prințul Harry sau fiul lor, Archie.

Reclamă

 

 

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro