Laurențiu Reghecampf pare un iubit perfect care este alături de iubita sa oricând. Acesta face tot mai multe gesturi prin care își arată iubirea și afecțiunea pentru Corina Caciuc. 

Iubita sa este însărcinată, iar antrenorul Craiovei îi face toate poftele. Cu sigranță Corina este o graviduță fericită care se bucură de toată atenția iubitului. Lăsând scandalul dintre Reghecampf și soția sa, cei doi îndrăgostiți se  iubesc și duc relația la un alt nivel și totul pare perfect pentru ei.

Zilele trecute, antrenorul a fost în zona Dorobanți, unde avea mai multe sarcini de îndeplinit. S-a oprit la un restaurant de unde a cumpărat câteva preparate la pachet, apoi a mers într-o farmacie. A avut multe lucruri de cumpărat, fiindcă, la ieșire avea o plasă destul de mare, relatează Cancan.

Când să iasă, Laurențiu a fost un adevărat gentleman și a ținut ușa unor angajate, abia apoi a ieșit el. Antrenorul a dat dovadă de bună creștere.

Social Media

Laurențiu Reghecampf și Corina au o relație frumoasă

Mașina în care s-a urcat antrenorul este a iubitei sale. Relația lor a devenit foarte stabilă, urmând ca cei doi să devină părinți, iar lucrurile personale au deveni comune, unde ambii parteneri se folosesc.

Laurențiu a mai făcut o oprire înainte de a porni spre casă, a intrat într-un magazin și a cumpărat câteva dulciuri. Probabil că sexy graviduța, Corina are pofte de dulciuri, iar iubitul s-a conformat imediat. Ajuns lângă mașină, câțiva oameni ai străzii l-au salutat, iar antrenorul nu a rămas indiferent la suferința acestora. A scos câțiva bani și le-a dat oamenilor să-și cumpere ceva de mâncare. După ce s-a asigurat că a terminat tot ce avea pe listă de bifat, Laurențiu Reghecampf s-a urcat în mașină și a plecat la iubita sa, Corina Caciuc.