Pe rețelele de social media a devenit viral un clip video în care Reghe și noua sa iubită dansau îmbrățișați și se bucurau de botezul fiului lor

Ieri a avut loc botezul micului Liam, fructul iubirii dintre antrenor și tânăra Corina Caciuc. Evenimentul organizat a fost unul fără cusur, cei doi fiind mândri de copilul lor. Fiecare lucru a fost organizat atent, iar petrecerea pare că a fost una pe cinste. Acest lucru se poate observa și din clipul video apărut pe TikTok, unde cei doi părinții se sărutau cu foc, iar Reghe dădea dedicații iubitei sale. 

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc s-au bucurat și s-au distrat cel mai mult la botezul fiului lor. Dedicațiile au curs fără număr, la fel și gesturile de iubire ale lui Laurențiu Reghecampf față de mama copilului său. Clipul video a devenit viral pe rețelele de socializare, iar tot mai mulți internauți le-au trimis acestora doar gânduri bune.

Reghe și Corina Caciuc, distracție la botezul micuțului Liam

social media

Duminică, 25 septembrie, Reghe și Corina și-au creștinat micuțul. La eveniment au fost prezente persoane apropiate și importante pentru cuplu, iar petrecerea ar fi fost una pe cinste.

După cum se vede în imaginile de la localul unde s-a desfășurat petrecerea, antrenorul este fascinat de noua sa iubită. Reghe nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba de dedicațiile date la lăutari, pentru femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară.

Cei doi nu au stat foarte mult timp departe unul de celălalt, Reghe fiind mereu în preajma iubitei sale. În timpul dedicațiilor, cei doi dansau iar Reghe o săruta cu foc pe iubita sa.

@paparazzi_tiktok0 #reghecampf #corinacaciuc #viral #biju #costelbiju #foryou #misiuneatiktok #paparazzi_tiktok0 ♬ original sound – paparazzi_ tiktok

Anamaria Prodan, mesaj neașteptat pe Instagram, chiar în ziua botezului micuțului Liam

Vineri seara, Prodanca și Reghe au fost protagoniștii unui adevărat scandal. Cei doi s-au luat la bătaie în plină stradă, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea eveniment, încât oamenii așteptau botezul micuțului Liam.

CITEȘTE ȘI – Prodanca a ajuns de urgență la spital! S-a întâmplat la numai o zi de când Reghe și-a creștinat băiatul

În ziua botezului însă, impresara a decis că cel mai bun lucru pe care îl poate face este să îi transmită un mesaj de bine copilului lui Reghe și al Corinei Caciuc. Iată ce a postat vedeta pe contul ei de Instagram.

social media

,,Noi, familia Prodan îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre!

Din respect și dragoste pentru copiii familiei noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot.

Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi! Avem rugămintea să nu instigați cu știri eronate opinia publică privind evenimentul soțului meu.

Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/Reghecampf”, a fost mesajul transmis de Anamaria Prodan, pe Instagram.

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!