Zed este un tânăr milionar din Piatra Neamț, care se bucură de un succes colosal.

Acesta are sute de mii de euro în conturile bancare și, nu în ultimul rând, o colecție de mașini luxoase și tunate. În urmă cu ceva timp, a fost supranumit „Regele șoselelor”, dat fiind faptul că a reușit să-și clădească un imperiu colosal din afacerea cu jante auto.

Circulă pe toate rețelele de socializare o poveste care a lăsat cu gura căscată pe toată lumea. Povestea cu năbădăi dintre Zed, care mai este supranumit și „regale șoselelor” și actuala sa iubită, un fost model de videochat. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt, fapt pentru care Zed i-a permis acesteia să-i conducă absolut toate mașinile tunate, luxoase și de sute de mii de euro. Iubita sa i-a condus până și piesa de rezistență, mașina pentru care este foarte admirat și care era, de-a dreptul, sufletul lui…un M8, care aparține mărcii BMW. Cu toate acestea, a urmat ceva de nedescris. Iubita sa l-a lăsat pe „regele șoselelor” cu…daună totală.

„Regele șoselelor” a dat-o în bară la capitolul dragoste! Cum a aflat ZED că iubita lui face videochat
Ciao.ro

Povestea care a zguduit lumea showbiz-ului românesc

Actuala iubită a lui Zed, cel căruia i se mai spune și „regele șoselelor”, ar fi profesat meseria de model de videochat în cadrul unui studio ce aparține lui Tristan Tate, cel care a fost împreună cu Bianca Drăgușanu. Fiind îndrăgostit nebunește de ea și simțindu-se în al nouălea cer, Zed i-a permis actualei iubite să-i conducă bolidul de lux, piesa de rezistență din colecția de mașini tunate pe care o are. Tânăra s-a urcat la volanul autoturismului de sute de mii de euro și, se pare, că ar fi făcut accident. În urma a ceea ce s-a produs, autoturismul s-a ales cu avarii de proporții. Din această cauză, Zed și-ar fi închis contul de Instagram. Fanii și prietenii săi virtuali sunt îngrijorați, pentru că se întreabă ce se întâmplă cu milionarul, în aceste momente.

Cum a cunoscut-o Zed pe actuala iubită?

Nu se cunoaște încă cum s-au întâlnit cei doi iubiți, însă povestea are la mijloc ceva „dubios”. Zed este cel care i-a tunat mașinile lui Tate. Oare în acest context a cunoscut-o pe actuala iubită? Mai mult, Zed a participat, în nenumărate rânduri, la petrecerile pe care frații Tate le-au organizat.  Se zvonește că la aceste petreceri  și-ar fi făcut apariția și numeroase domnișoare care practicau meseria de videochat.