Zed și actuala iubită, poveste de dragoste ca-n filme! Cum s-au cunoscut cei doi

Zed este un tânăr milionar din Piatra Neamț, care se bucură de un succes colosal. Acesta are sute de mii de euro în conturile bancare și, nu în ultimul rând, o colecție de mașini luxoase și tunate. În urmă cu ceva timp, a fost supranumit „Regele șoselelor”, dat fiind faptul că a reușit să-și clădească un imperiu colosal din afacerea cu jante auto.

Circulă pe toate rețelele de socializare o poveste care a lăsat cu gura căscată pe toată lumea. Povestea cu năbădăi dintre Zed, care mai este supranumit și „regale șoselelor” și actuala sa iubită, un fost model de videochat. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt, fapt pentru care Zed i-a permis acesteia să-i conducă absolut toate mașinile tunate, luxoase și de sute de mii de euro. Iubita sa i-a condus până și piesa de rezistență, mașina pentru care este foarte admirat și care era, de-a dreptul, sufletul lui…un M8, care aparține mărcii BMW. Cu toate acestea, a urmat ceva de nedescris. Iubita sa l-a lăsat pe „regele șoselelor” cu…daună totală.

„Regele șoselelor” a dat-o în bară la capitolul dragoste! Cum a aflat ZED că iubita lui face videochat
Ciao.ro

Povestea care a zguduit lumea showbiz-ului românesc

Actuala iubită a lui Zed, cel căruia i se mai spune și „regele șoselelor”, ar fi profesat meseria de model de videochat în cadrul unui studio ce aparține lui Tristan Tate, cel care a fost împreună cu Bianca Drăgușanu. Fiind îndrăgostit nebunește de ea și simțindu-se în al nouălea cer, Zed i-a permis actualei iubite să-i conducă bolidul de lux, piesa de rezistență din colecția de mașini tunate pe care o are. Tânăra s-a urcat la volanul autoturismului de sute de mii de euro și, se pare, că ar fi făcut accident. În urma a ceea ce s-a produs, autoturismul s-a ales cu avarii de proporții. Din această cauză, Zed și-ar fi închis contul de Instagram. Fanii și prietenii săi virtuali sunt îngrijorați, pentru că se întreabă ce se întâmplă cu milionarul, în aceste momente.

Cum a cunoscut-o Zed pe actuala iubită?

Nu se cunoaște încă cum s-au întâlnit cei doi iubiți, însă povestea are la mijloc ceva „dubios”. Zed este cel care i-a tunat mașinile lui Tate. Oare în acest context a cunoscut-o pe actuala iubită? Mai mult, Zed a participat, în nenumărate rânduri, la petrecerile pe care frații Tate le-au organizat.  Se zvonește că la aceste petreceri  și-ar fi făcut apariția și numeroase domnișoare care practicau meseria de videochat.

Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.