Florin Salam nu mai are nevoie de absolut nicio prezentare. Cunoscut la nivel internațional, artistul numără doar bucurii în ultimul timp. În urma căsătoriei cu Roxana Dobre, manelistul a primit vestea că va deveni bunic pentru a treia oară. 

Fiul său din prima căsnicie cu Fănica este cel care i-a oferit acum marea bucurie. Dani și iubita lui nu se află la primul lor copil. El și Mihaela au postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apar îmbrăcați în alb, ținând în mână ecografie bebelușului lor.

Florin Salam va fi bunic pentru a treia oară

Din prima căsnicie cu regretata Fănica au rezultate doi copii: Dani și Betty. Anii au trecut repede și cei doi au devenit și ei, la rândul lor, părinți.

Anunțul făcut de Dani Stoian și Mihaela i-a făcut fericiți pe membrii familiei.

social media

În anul 2009, Florin Salam și-a pierdut prima soție, mama copiilor săi. În urmă cu 8 ani de zile, acesta a început o altă relație cu Roxana Dobre, cea care i-a și devenit soție.

Împreună cu 3 copiii și se bucură de minunata familie pe care o au

Relația dintre Betty și Roxana, afectată de gura lumii

Deși acum sunt cele mai bune prietene, relația lor a avut de suferit.

“Noi nu ne-am certat niciodată. Știi de ce au fost câteva neînțelegeri între noi? Tot din cauza oamenilor, pentru că oamenii ne-au făcut să nu vorbim la un moment dat, dar nu știu de ce.

Colaj Substantial

Noi acum, în momentul de față, suntem cele mai bune prietene.

O iubesc foarte mult, ea pe mine la fel, ca niciodată și vorbim zilnic, ne vedem zilnic și mă bucur din suflet pentru chestia asta. E important să nu mai asculți ce spune lumea și să te iei după oameni. S

unt energii foarte multe asupra noastră”, a mărturisit Betty Salam, în emisiunea lui Adiță Voicu.