Fiul artistului va deveni tată pentru a doua oară. Fratele lui Betty Salam și iubita lui au făcut anunțul pe rețelele de socializare

Florin Salam nu mai are nevoie de absolut nicio prezentare. Cunoscut la nivel internațional, artistul numără doar bucurii în ultimul timp. În urma căsătoriei cu Roxana Dobre, manelistul a primit vestea că va deveni bunic pentru a treia oară. 

Fiul său din prima căsnicie cu Fănica este cel care i-a oferit acum marea bucurie. Dani și iubita lui nu se află la primul lor copil. El și Mihaela au postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apar îmbrăcați în alb, ținând în mână ecografie bebelușului lor.

Florin Salam va fi bunic pentru a treia oară

Din prima căsnicie cu regretata Fănica au rezultate doi copii: Dani și Betty. Anii au trecut repede și cei doi au devenit și ei, la rândul lor, părinți.

Anunțul făcut de Dani Stoian și Mihaela i-a făcut fericiți pe membrii familiei.

social media

În anul 2009, Florin Salam și-a pierdut prima soție, mama copiilor săi. În urmă cu 8 ani de zile, acesta a început o altă relație cu Roxana Dobre, cea care i-a și devenit soție.

Împreună cu 3 copiii și se bucură de minunata familie pe care o au

Relația dintre Betty și Roxana, afectată de gura lumii

Deși acum sunt cele mai bune prietene, relația lor a avut de suferit.

“Noi nu ne-am certat niciodată. Știi de ce au fost câteva neînțelegeri între noi? Tot din cauza oamenilor, pentru că oamenii ne-au făcut să nu vorbim la un moment dat, dar nu știu de ce.

Colaj Substantial

Noi acum, în momentul de față, suntem cele mai bune prietene.

O iubesc foarte mult, ea pe mine la fel, ca niciodată și vorbim zilnic, ne vedem zilnic și mă bucur din suflet pentru chestia asta. E important să nu mai asculți ce spune lumea și să te iei după oameni. S

unt energii foarte multe asupra noastră”, a mărturisit Betty Salam, în emisiunea lui Adiță Voicu.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!