Moștenitorul tronului Regatului Unit a avut parte de un moment stânjenitor


Regele Charles al lll-lea a reușit să creeze controverse cu un moment petrecut în ziua în care și-a preluat atribuțiile. După moartea mamei sale, acesta a semnat documentele oficiale care îi atestă acum poziția în familia regală. În clipele respective, Regele s-a arătat deranjat de un stilou defect care a fost poziționat pe biroul lui. Înainte să semneze alături de partenera lui de viață, Camilla, actele oficiale, acesta a făcut un gest care i-a atras critici.

A primit în dar un alt stilou

„Stiloul buclucaș” și contextul în care Regele Charles a făcut o grimasă neobișnuită au fost comentate intens. Atât în presa internațională cât și în mediul online, subiectul a fost de mare interes.

O britanică anonimă care a fost prezentă în mulțimea din Cardiff pentru a-și lua rămas bun de la Regina Elisabeta a avut o inițiativă neașteptată. Aceasta l-a „tachinat” diplomat pe Regele Charles oferindu-i un stilou. Femeia a precizat că face acest gest pentru a-l ajuta pe suveran.

Regele Charles tachinat de p britanica

Vi-l ofer în caz de orice eventualitate.„, a strigat femeia din public.

Regele Charles a gustat din plin gluma și a zâmbit vizibil amuzat de context.

Regele Charles a gustat din plin gluma și a zâmbit vizibil amuzat de context.Imaginile respective au devenit virale în mediul online. Curajoasa britanică s-a trezit cu un val uriaș de complimente pentru curajul ei.

Funerariile Reginei Elisabeta, provocare de securitate

Moștenitorii Casei Regale a Marii Britanii se pregătesc pentru momentul istoric de a o înhuma pe Regina Elisabeta. Pentru un astfel de context a fost conceput un plan amplu de securitate. Acesta este considerat una dintre cele mai mari provocări de securitate din istoria Marii Britanii.

Zilele trecute, Londra a înregistrat deja o aglomerație fără precedent.  Sute de mii de oameni au ales să vină să își ia rămas bun de la cea care a condus cu iscusință Regatul Unit. Pentru următoarele ore, se așteaptă ca numărul celor prezenți la funerarii să crească.

 

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.