Luni seară a început la Antena 1 ediția specială „Chefi la Cuțite” – „Asia Express”. Marii absenți au fost Mihai Petre, Lidia Buble, dar și sora artistei, Estera.  Foștii concurenți  care s-au luptat pentru premiul de 30.000 de euro pe „Drumul Împăraților, au venit pe platourile de filmare pentru a-și arăta talentul în bucătărie. 

Deși la această ediție specială „Chefi la Cuțite”, care ține trei zile, trebuiau să participe toți foștii concurenți de la „Asia Express”, Mihai Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera au absentat.  Fiecare dintre ei a avut un motiv întemeiat să lipsească, spre dezamăgirea fanilor.

1. De ce au refuzat Mihai Petre și Lidia Buble să participe la ediția specială „Chefi la cuțite” – „Asia Express”

Deși filmările au avut loc acum câteva luni, Lidia Buble nu s-a prezentat pe platourile de filmare, pentru că ar fi fost nemulțumită de colaborarea cu Antena 1. Motivul oficial invocat au fost problemele personale.

Totuși, în cazul Esterei există un motiv cât se poate de normal pentru absența de la „Chefi la Cuțite”. Sora Lidiei Buble locuiește în Austria, alături de soțul ei și de cei doi copii.

După ce filmările de „Asia Express” s-au terminat, ea s-a dus să petreacă timp cu familia ei, după ce anterior petrecuse două luni pe „Drumul Împăraților”.

2. Mihai Petre a absentat motivat

Potrivit cancan.ro, Mihai Petre, cel de-al doilea mare absent de la „Chefi la Cuțite”, după Lidia Buble, nu s-a prezentat la ediția specială a emisiunii de la Antena 1, pentru că a fost plecat, atunci când emisiunea s-a filmat, la un concurs de dans sportiv.

Important este și faptul că Mihai Petre a declarat în trecut că nu se pricepe deloc în ale bucătăriei, așa că, cel mai probabil, nu a avut să își arate această „slăbiciune” în fața telespectatorilor.

Totuși, Elwira nu a refuzat invitația celor de la Antena 1 și a făcut senzație „Chefi la Cuțite”. Soția lui Mihai Petre a reușit să obțină punctaj maxim la proba eliminatorie: 15 puncte.

De ce au refuzat Mihai Petre și Lidia Buble să participe la ediția specială „Chefi la cuțite” - „Asia Express”
Instagram

3. Emi și Cuza, eliminați de la „Chefi la cuțite, în primul episod al ediției speciale

Seara trecută, Emi și Cuza au fost eliminați de la ”Chefi la Cuțite„, ediția specială, după ce au acumulat note mici la preparatele lor.

„Dragii noștri, noi suntem o trupă foarte celebră în lume. Eu sunt proștii, iar eu sunt școlii, deci împreună suntem proștii școlii. Gătim la fel, ne cheamă la fel: Popescu, Popescu. Suntem realiști, nu avem ce să facem”, au mărturisit Cuza și Emi după eliminare.