Ca și în fiecare an, Black Friday începe în luna noiembrie cu reduceri. Această campanie se desfășoară în magazine de electronice și electrocasnice precum Media Galaxy, Altex, Flanco, etc.

Campania constă în vinderea unui produs la un preț foarte mic și totodată reataurarea unei sume de bani de două ori mai mare decât diferența în cazul în care clientul găsește un produs mai ieftin în altă parte.

Clineții își pot achiziționa produsul din magazin sau de pe site-ul magazinului. Produsele se pot găsi de asemenea și pe internet pe site-ul eMAG care este cel mai mare site online de cumpărături din România. Acest site este deținut de un grup olandez numit „Prosus”.

În mod normal această campanie durează doar o zi, dar depinde de la magazin la magazin dacă directorii doresc să prelungească perioada promoțiilor pe timpul weekend-ului. Anul acesta campania promoțiilor Black Friday are loc pe 15 Noiembrie iar reducerile vor fi unele semnificative inclusiv la laptopuri, telefoane, televizoare, articole de îmbrăcăminte, accesorii, produse de casă, mobilă și jucării.

Organizatorii se așteaptă și anul acesta la un număr cât mai mare de cumpăratori.