Ronaldo este de neoprit, iar cea mai recentă reușită demonstrează că este cel mai bun în ceea ce face.

Cristiano Ronaldo are toate motivele de sărbătoare. Fotbalistul o duce din ce în ce mai bine, iar toate reușitele personale arată acest lucru. Mai nou, iubitul Georginei se poate lăuda cu un nou record în portofoliu, unul care nu este deloc de neglijat.

Cristiano Ronaldo trăiește pe cai mari. Fotbalistul a ajuns viral datorită pozei cu Messi, însă nu acesta este reușita cu care se laudă. După întreaga viralizare, iubitul Georginei a ajuns la o cifră rotundă pe Instagram. În online, lupta este una foarte mare, iar fotbalistul a reușit să se detașeze. Mai exact, acesta este singura persoană care a ajuns la 500 de milioane de urmăritori.

Cifra rotundă l-a luat prin surprindere pe Ronaldo, mai ales că, în urmă cu câteva săptămâni, numărul urmăritorilor lui a avut de suferit. După eroarea Instagram prin care mai multe persoane și-au pierdut conturile, Ronaldo a reușit să scape mai „ieftin”. Acesta și-a pierdut doar o parte din urmăritori, dar acum, poate spune că i-a recuperat. Ba chiar are și în plus.

Record absolut pe Instagram pentru Cristiano Ronaldo. Este singura persoană din lume care a reușit asta
The Sun

Cristiano Ronaldo deține supremația

Acum, că are 500 de milioane de urmăritori, lui Cristiano Ronaldo îi vor mai crește și alte conturi. Cel mai probabil, costul pentru o singură postare plătită se va majora. Până acum, fotbalistul se afla în topul încasărilor din online, dar a fost detronat de către Dwayne „The Rock Johnson”. După aceasta modificare uriașă, fanii se așteaptă ca, pe final de an, topul celor mai bine plătite vedete de pe Instagram să se modifice.

Dacă Ronaldo este cea mai urmărită persoană de pe Instagram din lume, mai sunt și topuri pe care nu le conduce din considerente mai mult decât evidente. De exemplu, la categoria cea mai urmărită femeie de Instagram, locul 1 îi apariține fostei vedete Disney, Selena Gomez. Aceasta s-a luptat mult timp cot la cot cu Ariana Grande pentru supremație.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.