Rebecca Pascu, sora secretă a lui Pepe, a împlinit 18 ani. Tânăra provine dintr-o relație extraconjugală Ion Pascu, tatăl celebrului artist. El are în total 7 copii.

La un moment dat, Ion Pascu a recunoscut că Pepe are șase frați. Rebecca, sora secretă a lui Pepe, este cea mai mică dintre ei. De curând, tânăra a împlinit 18 ani și a primit de la bunica ei un cadou deosebit.

Rebecca Pascu, sora secretă a lui Pepe, a primit cadou de majorat o mașină

Rebecca se pregătește acum să dea de permis și să își ia carnetul pentru a conduce  mașina pe care a primit-o de la bunica ei.

„Toate cadourile au fost frumoase, fiecare în parte. Am primit de toate, și o mașinuță de la mamaie. Ea a pus acolo strop cu strop să-mi facă ceva frumos de ziua mea.

Chiar apreciez fiecare gest din partea familiei mele. Acum urmează să dau sala”, a mărturisit Rebecca Pascu, citată de playtech.ro.

În trecut, Ion Pascu recunoștea că are șapte copii, cu tot cu Pepe, spunând că nu a intenționat niciodată să îi țină ascunși de ochii curioși ai lumii.

„Eu nu am nici 4 şi nici 5 copii, ci 7. Nu mi-am ascuns viaţa sau copiii. I-am făcut pentru că mi i-am dorit şi îi iubesc pe toţi la fel de mult.

Cu Tatiana mea (n.r. soția) am patru copii, pe care îi cunoaşteţi mai bine. Mai am o fată de 42 de ani, Roberta Pascu, şi un băiat de 40 de ani, Cotizo Pascu.

Şi, în sfârşit, acest copil, Rebecca. Tatiana mea ştie tot şi nu m-am ascuns niciodată de ea. Mi-a plăcut viaţa şi dacă ar fi să mă reîntrupez, aş face acelaşi lucru”,declara tatăl lui Pepe în urmă cu ceva timp.

Cum arată Rebecca Pascu, sora secretă a lui Pepe. Fata a împlinit 18 ani
Instagram

Tatăl fetei nu este de acord ca ea să cânte manele

Sora secretă a lui Pepe îi calcă pe urme fratelui său vitreg, în ceea ce privește cariera. Este pasionată de muzică și are foarte mult talent. Chiar și așa, tatăl ei nu este de acord ca ea să cânte manele.

„De când am început cursurile de canto și concursurile de muzică, tata nu m-a susținut foarte mult. Eu mă gândeam că e bucuros că i-am moștenit talentul, dar nu este așa.

Mi-a pus piedici, eu l-am rugat să mă pună în contact cu DeSanto, să pot merge la el la studio. Am fost, am tras o piesă și apoi s-a dus tata și i-a zis că nu vrea ca fata lui să colaboreze cu maneliști.

El nu vrea să cânt manele, chiar dacă el face parte din această industrie. El crede că o femeie, în lumea asta, se integrează mai greu decât un bărbat, dar eu nu cred că este așa.

O femeie își poate câștiga respectul în această industrie, plus că eu nu l-am făcut niciodată de rușine, nu a auzit niciodată ceva rău de mine.

Nu așa se procedează. Mi-aș fi dorit să fie în spatele meu și să mă protejeze, mai ales că tata este cunoscut.

Acest lucru mi-ar fi dat curaj, încredere. Dacă ar fi vrut ca eu să fiu protejată, ar fi trebuit să fie el protecția mea. Un copil poate avea visuri. Un tată trebuie să fie lângă copilul lui, indiferent de ceea ce-și dorește”, a povestit Rebeca Pascu, pentru Cancan.ro.