În cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, Adela Popescu a povestit despre un episod mai puțin plăcut cu soțul ei. Totul a pornit de la Adrian, cel mai mic copil al cuplului, în vârstă de 10 luni. 

Adela s-a trezit cu cearcăne

Se pare că băiețelul s-a trezit de cinci ori pe noapte, iar cu el a stat doar Adela, care a trebuit să îl liniștească și să-l adoarmă. Este cunoscut faptul că actrița este o persoană foarte sinceră, care nu se abține să spună lucrurilor pe nume. Fie în glumă, fie mai în serios, Adela nu se sfiește să dea din casă.

Vedeta a povestit că s-a trezit dimineață cu cearcănele până la gură, iar când i-a spus soțului ei că bebelușul s-a trezit de mai multe ori, răspunsul acestuia a luat-o prin surprindere. Radu i-a zis soției sale că asta este datoria ei de mamă. Cântăreața i-a amintit prezentatorului de cele 11 ore de travaliu și cât de greu i-a fost, asta ca un mic reproș că el a dormit ca un prunc în cealaltă cameră.

Reacție dură la adresa lui Radu Vâlcan! Ce i-a reproșat soția acestuia, în direct la TV
Social media

Unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul de la noi. Cei doi îndrăgostiți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni și au împreună trei băieți. Anii au trecut, dar iubirea lor a rămas stabilă. Bineînțeles că, într-o familie există și suișuri și coborâșuri.

De curând, băiețelul cel mic, Adrian, a fost botezat. Cei doi l-au creștinat mai târziu decât data pe care o stabiliseră. Botezul a avut loc pe 7 mai. Deși ar fi trebuit ca acest eveniment să aibă loc în luna noiembrie, a fost amânat din cauza coronavirusului. Asta pentru că, chiar cu două zile înainte de fericita împrejurare, întreaga familie s-a infectat de Covid-19. Botezul a fost, însă, un vis, iar tematica acestuia a fost povestea „Celor trei purceluși”.