Monica Melencu, mama Luizei Melencu, este în stare de șoc după ce a aflat că fiica ei a fost batjocorită și de un alt individ, nu doar de Gheorghe Dincă.

Femeia a ajuns la capătul puterilor și a leșinat când a aflat la ce orori a fost supusă fiica ei.

Monica Melencu se declară nemulțumită de faptul că nu știe tot adevărul și vrea că autoritățile să îi dea mai multe informații despre cum a fost posibil ca fiica ei să fie batjocorită de doi indivizi. Atunci când a auzit că Luiza ar fi fost violată și de un alt individ, mama fetei nu a apucat să afle cine este acesta și s-a prăbușit imedia la pământ. „Cum putem fi siguri că s-a întâmplat fapta a aceasta. Când s-a întâmplat fapta asta. Până acum nu s-a specificat nimic! Atunci de ce omul ăsta de e liber?! Vreau să se afle adevărul. Nu vrem nimic decât adevărul”, a continuat Monica Melencu, la România TV.

A batjocorit-o pe Luiza Melencu
Astăzi, procurorii DIICOT au făcut nouă reținere în cazul crimelor din Caracal. Este vorba despre un bărbat pe nume Ștefan Risipiceanu, în vârstă de 46 de ani, despre care anchetatorii au aflat că a violat-o și el pe Luiza Melencu, după ce adolescenta a fost răpită de pe stradă de Gheorghe Dincă.

„Fapta pentru care este acuzat s-a produs în data de 14 aprilie 2019, in jurul orei 12, dupa ce Gheorghe Dincă a răpit-o pe Luiza şi a transportat-o la domiciul lui. În aceste împrejurări a fost surprins de către inculpatul retinut azi. Inclupatul făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dinca. Pentru a nu-l da în fapt, incluptatul reţinut astăzi i-a cerut lui Gheorghe Dincă să-i permită si lui să întreţina relaţii sexuale cu fata.”, a declarat Giorgiana Hosu, procuror șef interimar al DIICOT.