Reacția șefului ISC Vaslui după ce a fost filmat beat la birou: “Nu mor caii când vor câinii”

Marți, pe internet a circulat un filmuleț în care Corneliu Alexa, directorul Inspectoratului de Stat în Construcţii din Vaslui, apare beat la locul de muncă, oferind un interviu cu privire la starea clădirilor din județ în contextului în care era anunțat cod portocaliu de vreme rea.

Astăzi, directorul iese și oferă declarații negând faptul că ar fi consumat băuturi alcoolice în ziua precedentă.

“Poate aveam o stare psihică deosebită, am avut o şedinţă ieri cu constructorii. Mă nemulţumeşte modul cum reabilteaza sediul, probabil că eram iritat şi aveam o stare pshica deosebită. Cred că în situaţia aceea şi cel care a filmat a tras nişte concluzii neadevărate. Trebuie să şi dovedească că eram băut”, a declarat Corneliu Alexa.
Reporter: Aveaţi nişte pahare pe masă ?!
Corneliu Alexa: “Pahare sunt încontinuu pe masă. Oamenii au fost serviţi cu suc”.

Prefectul judeţului a sesizat ministerul de resort pentru o cercetare disciplinară.

“Voi sesiza ministerul de resort şi structura centrală privind acest comportament. E o imagine ruşinoasă pentru orice cetăţean care apare în public cu aşa atitudine, indiferent de moment, de funcţie, de loc”, a declarat Mircea Gologan, prefectul județului Vaslui.

Ministrul dezvoltării anunță că directorul Corneliu Alexa, cel care a condus instituția în ultimii 30 de ani, a fost dat afară din scaunul de director.

Lasă un răspuns

Sute de elevi evacuați dintr-un internat din Bacău ca să facă loc suspecților de coronavirus

Carmen de la Sălciua, răspuns acid pentru fanii care îi judecă alegerile! Ce spune despre relația cu Culiță Sterp: