După ce a adus pe lume două fetițe minunate, Gabriela Cristea a rămas cu mai multe kilograme în plus pe care nu a mai reușit să le elimine. Programul încărcat și multele responsabilități pe care le are de dus la bun sfârșit în fiecare zi nu i-au permis să meargă la sală pentru a face sport, însă lucrurile s-au schimbat de acum. Chiar de ieri, prezentatoarea TV a împărtășit cu fanii ei din mediul online că a început un stil de viață sănătos și a fost și la sala de fitness însoțită de partenerul ei, Tavi Clonda.
Pe parcursul zilei, Gabriela Cristea le-a arătat fanilor săi ce a mâncat, de dimineața până seara. Având în vede că își dorește să slăbească, mesele sale au fost foarte sănătoase, consistente și cu puține calorii. Pentru a avea parte de o zi de dietă ca la carte, prezentatoarea TV a făcut și sport în sala de fitness. Tavi Clonda a însoțit-o, moment în care a făcut o remarcă la adresa soției sale.
Tavi Clonda, remarcă la adresa soției sale
Gabriela Cristea se află în concediu acum și se bucură de timpul liber pentru a avea grijă de ea. De o zi a început un stil de viață sănătos combinat cu sportul. Partenerul său, Tavi Clonda, a împărtășit și el cu fanii săi din mediul online faptul că soția sa are timp, în sfârșit, să se ocupe de felul în care arată.
„S-a apucat iubita mea de treabă… în sfârșit are timp…”, a spus Tavi Clonda pe rețelele de socializare.
Ce mănâncă Gabriela Cristea într-o zi de dietă?
Încă de la primele ore ale dimineții, Gabriela Cristea a împărtășit cu fanii ei ce mănâncă. Prezentatoarea TV s-a răsfățat cu un preparat sănătos, din ingrediente cât mai simple și sățioase. Mai exact, dimineața a consumat un bol cu terci de ovăz, fructe de pădure, sirop de arțar și semințe de cânepă.
De asemenea, a încheiat seara tot în același ritm, cu o salată preparată din doar câteva ingrediente, roșii, mozzarella, măsline și sos pesto.
„Ziua sănătoasă se cunoaște de dimineață. Eu mi-am făcut un terci de ovăz aseară pe care l-am răcit și îl mănânc împreună cu niște fructe de pădure. Nu știu dacă o să reușesc să termin tot bolul ăsta, dar, oricum, este un mic dejun extrem de consistent și foarte foarte bun. Afară de terciul de ovăz am mai adăugat și o linguriță de sirop de arțar și mai am aici deasupra și niște semințe de cânepă care dau așa un aspect de nucă și chiar și gustul pare ca de nucă. Voi ce mai mâncați la micul dejun? (…) Și închei ziua tot sănătos, v-am zis, o țin pe sănătate de dimineață și până la ora asta”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram.