Nicole Cherry este în culmea fericirii și, pe lângă faptul că este extrem de entuziasmată că peste câteva luni va deveni mamă pentru prima dată, și părinții ei împărtășesc această bucurie și trăiesc la maximum fiecare moment alături de fiica lor. Artista le-a povestit fanilor săi despre cât de bine se înțelege cu cei care i-au dat viață, dar și despre cât de mult o susțin zi de zi.

Nicole Cherry urmează să devină mamă la numai 22 de ani și, bineînțeles, la aflarea veștii, părinții cântăreței au avut o reacție pe măsură. În cadrul unui interviu, frumoasa artista a povestit despre modul în care tatăl și mama ei au reacționat la aflarea unei asemenea vești.

Nicole Cherry a declarat în nenumărate rânduri că este foarte apropiată de părinții ei și nici nu se putea să nu reacționeze decât într-un mod plăcut în momentul în care au alat marea veste cum că vor deveni bunicii unei fetițe.

„Părinții mei s-au bucurat foarte mult! Am cei mai fantastici părinți, care sunt alături de mine si mă susțin necondiționat”.

Nicole Cherry, mărturisiri sincere despre relația cu părinții ei

Dacă ne aducem aminte, la un moment dat, tatăl frumoasei cântărețe, George Ghinea, și-a exprimat dorința de a deveni bunic, însă, în același timp, a menționat și faptul că fiica lui are, totui, o vârstă prea fragedă pentru a deveni mamă. Mai mult decât atât, când au ieșit la iveal mai multe zvonuri conform cărora Nicole Cherry ar fi însărcinată, tatăl acesteia a negat vehement orice informație de acest gen. Realitatea, însă, era cu totul alta.

“Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole. Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan”, a declarat George Ghinea, tată lui Nicole Cherry.

Reacția memorabilă a părinților lui Nicole Cherry după ce au aflat că fiica lor urmează să devină mamă: ”Necondiționat”

Fanii s-au întrebat dacă nu cumva au luat ăn calcul și marele moment al căsătoriei, având în vedere că urmează să devină prinți pentru prima oară. Se pare că nu se gâdesc la așa ceva momentan și că, în momentul de față, își focalizează energia doar pe cel mic, pentru că se apropie cu pași repezi de marele moment în care va naște, mai exact peste aproximativ cinci luni de zile.

„Nu ne-am gândit încă la căsătorie. Focusul nostru este bebe, momentan”.