Ce a spus Mircea Badea despre poza Loredanei Groza.

Loredana Groza a reușit, din nou, să atragă atenția tuturor cu una dintre cele mai incendiare poze ale sale. Se pare că cea mai recentă postare a artistei a ajuns și în atenția omului de teleiziune. Reacția acestuia a fost cât se poate de savuroasă. 

Loredana Groza a reușit să dea pe spate, din nou, toți bărbații. Artista a postat pe rețelele de socializare una dintre cele mai incendiare poze ale sale. Majoritatea internauților nu au putut trece cu vederea o asemenea poză și au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Totodată, poza respectivă n-a trecut neobservată nici de către Mircea Badea.

Omul de televiziune a avut o reacție foarte savuroasă la poza acesteia.

social media

Reacția lui Mircea Badea la poza Loredanei Groza

Mircea Badea a comentat în direct în legătură cu poza pe care Loredana Groza a postat-o pe rețelele de socializare. Artista le-a oferit fanilor o poză, direct din dormitor, în care pare pe jumătate dezbrăcată. De asemenea, realizatorul TV a avut o reacție pe măsura ipostazei îndrăznețe.

„Deci, eu cum să steam eu liniştit aşa, mă rog, vorba vine, semi-amputat aşa, primesc mesaje de la cetăţenii cu care sunt într-o relaţie de amiciţie şi îmi trimit următoarea fotografie/postare a doamnei Loredana Groza, care se află undeva în Balcani. Şi zice „Lazy afernoon…Lady L”. Adică după-amiază leneşă. Şi Lady L, ce e? Lady Loredana, cred că asta înseamnă.”, le-a explicat Mircea Badea telespectatorilor, pentru început, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 3.

Mai mult, Mircea Badea a dat de înțeles faptul că poa artistei nu este una tocmai potrivită pentru a fi pusă pe aceste rețele de socializare, mai exact pe Instagram. La final, omul de televiziune a cerut părerea telespectatorilor în legătură cu existența lenjeriei intime sau lipsa ei.

„Deci, dânsa se află undeva în Balcani şi s-a pozat aşa. Am stat aşa un pic, m-am uitat aşa…Nu e pe OnlyFans, e pe Instagram, adică dânsa a postat. Când am văzut-o eu avea deja 4.641 de aprecieri. Dumnezeule! E tare asta cu aprecieri, îmi place. Nu e cu like-uri, e cu aprecieri. Are un fel de pijama, sau ceva, un top cu vedere la buric, dar întrebarea este: Poartă sau nu poartă? Şi votul meu ar fi că nu poartă.

Oricum, mi se pare mai interesant decât ce spune Pârvulescu despre nunta lui Simion. Mi se pare mai interesant să dezbatem dacă poartă sau nu poartă. Părerea mea este că nu poartă. Munţii noştri aur poartă şi doamna Loredana nu poartă! Ok. Ce să zic? Nu zic nimic. Stau liniştit”, a încheiat omul de televiziune.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.