S-a umplut paharul pentru Corina Caciuc, actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf! Tânăra de 29 de ani i-a dat replica Anamariei Prodan, după ce impresara a acuzat-o că a ‘mâncat’ banii familiei sale, în timp ce ea umbla prin spitale cu mama ei bolnavă, Ionela Prodan. 

Reacția iubitei lui Laurențiu Reghecampf pentru Anamaria Prodan

Reacția iubitei lui Laurențiu Reghecampf pentru Anamaria Prodan. Corina Caciuc s-a apărat și a mărturisit că nu ea a despărțit-o pe impresară de Laurențiu Reghecampf. Mai mult de atât, aceasta a apelat la avocați pentru a pune capăt conflictului cu Anamaria Prodan.

Zilele trecute, Anamaria Prodan i-a adus noi acuzații lui Laurențiu Reghecampf, cât și pe iubitei acestuia, Corina Caciuc. Vedeta a afirmat că cei doi i-au sustras din casă bani și bunuri, de la genți de firmă, la bijuterii și haine. Tot atunci, impresara a anunțat că a depus două plângeri penale pe numele lui Laurențiu Reghecampf.

„Subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea 2 plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile şi banii familiei Prodan Reghecampf şi cine a furat şi promovat în presă poze intime cu subsemnata, Anamaria Prodan”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Corina Caciuc nu s-a mai putut abține și i-a transmis un mesaj dur Anamariei Prodan, în prag de sărbători.

foto: social media

Corina Caciuc s-a săturat de acuzațiile impresarei

De asemenea, partenera lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit că mai acceptă să fie atacată de Anamaria Prodan și a mărturisit că a apelat deja la avocați.

„Pentru a răspunde pe larg la această întrebare, ar trebui să provoc alte reacții și nu vreau să fac acest lucru.

Credeți-mă, sunt împăcată știind realitatea și faptul că nu îmi este imputabilă nicio despărțire. Am luat în calcul, împreună cu avocații mei, să mă apăr în fața oricărui atac denigrator.

Noi voi accepta nimănui – și nu doresc să nominalizez pe cineva anume – să mă nedreptățească, să-mi creioneze o imagine falsă, deformată”,a declarat Corina Caciuc, pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au despărțit după 13 ani de căsnicie. Antrenorul de la Universitatea Craiova are o nouă iubită, Corina Caciuc, cu care s-a şi mutat deja împreună.

În plus, cei doi urmează să devină părinţi. Tânăra de 29 de ani este însărcinată şi urmează să îi dăruiască lui Reghe un băieţel, la finalul lunii mai a anului viitor.