Grațiela Duban s-a dedicat 100% familiei căreia i-a dus dorul, de cand s-a intors de la Survivor. După ce la FanArena si pe grupurile de Facebook s-a discutat intens despre legătura ei cu Ghiță, Grațiela a postat un mesaj adresat admiratorilor ei.

“Am primit fff multe mesaje frumoase dar și mesaje mai puțin frumoase. Respect părerea tuturor. Adevarul fiecărui om este subiectiv. Eu cred in adevarul meu, pentru ca eu știu cel mai bine ce am trăit acolo 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Voi cei din fata televizorului vedeți niște imagini montate, vedeți 3 ore pe zi timp de 4 zile pe săptămâna, deci vedeți un adevăr parțial montat de un adevăr subiectiv.”, a scris Grațiela.

“Am zis și susțin “nu sunt un OM perfect” am greselile mele dar sunt o persoana care învață. FAMILIA pentru mine este cel mai de preț lucru, am știut asta și înainte de participarea mea la Survivor iar acolo mi s-a confirmat. Va spun treaba asta pentru ca am trăit intr-o familie unita iar când am “pierdut-o” pe mama mi-am dat seama ca baza mea ca om este sa-mi fac o familie iar de acolo sa-mi construiesc și cariera. Dumnezeu m-a iubit și ma iubește. Am lângă mine un OM extraordinar, un OM perfect pentru mine căruia ii mulțumesc din suflet pentru susținere și pentru tot ce îmi oferă. Armin este copilul perfect pentru mine și ne întregește familia. Sunt un om norocos și bogat sufletește . Am sa fac un live in care am sa încerc sa va raspund la întrebări. Nu am făcut asta pana acum pentru ca înca “lucrez” la adaptarea mea la viața normala.”, a încheiat soția lui Andrei Duban.

Sora lui Ghiță a declarat în direct, la TV, că e de parere că fratele ei s-ar fi schimbat din cauza Grațielei Duban.

”Nu știu ce i-a făcut Grațiela, i-a spălat creierul acestui copil.Grațiela a făcut niște acuzații foarte grave despre Ghiță. Nu știu ce discuții, ce au făcut ei acolo. Am văzut chiar pe site-urile de socializare că Ghiță ar fi gay, dar Ghiță nu știe ce a afirmat ea (…) Dacă ea s-a lăsat la Ghiță acolo, cinste lui, că e bărbat, despre ea nu am cuvinte bune”, a afirmat sora lui Ghiță la FanArena.