Alina Pușcaș este una dintre celebritățile de la noi, care a reacționat la mesajul acid publicat înainte de ora prânzului de Andreea Bălan. În fotografia de album postată de jurata de la “Te cunosc de undeva!”, aceasta apare fără verighetă, iar acest lucru a fost observat de toată lumea cu multă tristețe. Cântăreața a primit multe gânduri pozitive din partea fanilor și nu numai.

Alina Pușcaș, Daniela Crudu și Cezar Ouatu sunt trei dintre persoanele publice care nu dat scroll down pe Instagram, după ce au citit mesajul trist și, în același timp, emoționant al Andreei Bălan… îndreptat spre soțul ei, George Burcea. Cei doi traversează un moment de cumpănă în mariajul lor. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, prezentatoarea emsiiunii “Te cunosc de undeva!” i-a lăsat un emoticon într-un comentariu prin care o încurajează pe artistă să rămână puternică în continuare… până se încheie această experiență dificilă din viața sa.

Reclamă

În timp ce unii dintre apropiați și fani i-au transmis Andreei Bălan mesaje în privat, alții au preferat să-i lase câteva cuvinte frumoase în comentarii publicate la postarea sa de azi.

“Așa da, atitudine… Fii fericită, ai două fetițe splendide care toată viata îți vor umple viata și inima de bucurie”, “Capul sus! Zâmbește! Viața este frumoasă cu bune și cu rele (cu greutăți, probleme, dar si cu clipe fericite). Privește în urmă și caută tot ce a fost frumos. Privește în prezent si caută dragostea din ochișorii mici si zglobii. Privește în viitor și caută răspunsuri. Multă sănătate și fericire, să ai puterea să iei deciziile cele mai bune și să lupți cu tot si cu toate! Zâmbește!”, “Ești o femeie puternică, vei învinge mereu” sunt alte trei comentarii strânse de postarea juratei de la show-ul de divertisment de la Antena 1.