Reacția autorităților cu privire la bătaia dintre Daniela Crudu și iubitul ei

Daniela Crudu a avut o altercație cu iubitul său croat duminică dimineață, în urma căreia bruneta a ajuns la spital. După ce presa a început să vuiască cu privire la acest subiect, Poliția a transmis un comunicat de presă.

La numărul unic de urgență 112 a sunat chiar vedeta, imediat după ce a ajuns la spital, anunțănd că a fost bătută de iubit, duminică dimineața, după ce au petrecut o seară liniștită împreună.

Cruduța a fost însoțită la spital de doi bărbați, unul dintre ei englez.

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112  de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment. Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe”,a transmis Poliţia în cazul scandalului în care este implicată Daniela Crudu.

Poliția va face cercetări cu privire la cele întâmplate.

Lasă un răspuns

Firea îl susţine pe Ciolacu pentru funcţia lui Dragnea. Când va fi marele Congres

O femeie de 73 de ani se iubeşte cu un bărbat cu 53 de ani mai mic decât ea. Tânărul, îndrăgostit lulea de cea care ar fi putut să-i fie bunică!