Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanţa, a anunțat miercuri cetățenii că va fi amplasată o roată panoramică pe pietonalul din zona Cazinoului pentru ca aceștia să poată urmări reabilitarea clădirii.

Primarul Constanței a anunțat și începerea oficială a cosolidării Cazinoului, lucrare realizată cu fornduri de peste 94 de milioane de lei investiție CNI și 17 milioane de lei investiția administrației locale, termenul pentru finalizarea reabilitării fiind de 30 de luni.

„Astăzi se întâmplă ceea ce aşteptam cu toţii de mult timp, Cazinoul nostru (…) va fi în sfârşit consolidat şi restaurat (…). Astăzi se încheie şirul de contestaţii, proceduri, lupte, asumări, neasumări şi cred că este o zi extrem de importantă nu doar pentru constănţeni, ci şi pentru români. (…) Cazinoul, astăzi, Cazinoul proprietatea constănţenilor, va fi predat Companiei Naţionale de Investiţii, respectiv constructorului. De astăzi, zi în care intră în forţă ordinul de începere a lucrărilor, cel care a câştigat licitaţia are la dispoziţie trei luni pentru realizarea proiectului tehnic, de aici mai departe încă 27 de luni pentru lucrări de consolidare şi restaurare a Cazinoului nostru. Lucrările sunt în valoare de aproximativ 94 de milioane de lei, aici mă refer strict la investiţia CNI”, a declarat Făgădău, într-o conferinţă de presă organizată în incinta Cazinoului.