Răzvan Simion a fost pus intr-o situatie stanjenitoare astazi. El si colegul lui au avut-o invitata in emisiune pe Lidia Buble. A fost prima data cand cei doi fosti indragostiti s-au aflat impreuna intr-un platou de televiziune, dupa despartire. Atmosfera a fost una destul de apasatoare si pentru Dani Oțil, cel delegat sa ii puna intrebari artistei. Cum a decurs intalnirea in direct?

Lidia Buble a lansat o noua melodie, iar acum este in campanie de promovare. Cum Răzvan Simion inca se ocupa de cariera ei, artista nu putea sa lipseasca de la emisiunea fostului ei iubit. Cei doi au incercat sa se comporte ca doua persoane civilizate, insa s-a putut citi pe fetele lor ca nu se simt deloc confortabil in aceasta postura. Mai mult decat atat, fostii iubiti nu prea au schimbat cuvinte in emisiune.

Si Dani Oțil s-a simtit putin intimidat de atmosfera din platou. Acesta a fost cel desemnat sa se ocupe de interviul cu fosta iubita a prietenului sau. Acesta s-a balbait putin in fata Lidiei Buble, moment in care Răzvan Simion s-a simtit nevoit sa intervina. Acesta a vrut sa destinda putin atmosfera si a facut o gluma pe seama prietenului si colegului sau de emisiune.

Răzvan Simion: „Esti pentru prima oara…”

„Ești pentru prima oară în mulți ani într-o mare dificultate să formulezi intrebari”, i-a spus Răzvan Simion lui Dani Oțil.

„Stai liniștit că am făcut interviu și cu Mihaela Rădulescu”, i-a răspuns Dani lui Răzvan.

„Îți priește viața după…. pandemie”, i-a spus Dani Lidiei Buble.

„Da, sunt foarte bine, sunt fericită”, a răspuns imediat Lidia, după care s-a făcut liniște în platou, toți cei prezenți fiind vizibil emoționați din cauza situației ciudate în care au fost puși.

„Mă intimidezi foarte tare în dimineața asta”, i-a spus Lidia lui Dani după momentul de liniște.

„Eu te intimidez?”, i-a spus, la rândul lui, Dani Oțil.