Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt suflete pereche, din toate punctele de vedere.

Mai presus de toate, cei doi se înțeleg de minune, iar pasiunile comune pe care le au nu fac decât să îi apropie și mai mult. Anul acesta, cuplul a călătorit mai mult ca niciodată și au văzut locuri minunate care erau demult pe lista lor.

Răzvan Simion este mai fericit și mai împlinit ca niciodată de când a apărut în viața lui Daliana Răducan. Cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt și nu este de mirare că prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu a mai pierdut deloc timpul. La finalul anului trecut, a cerut-o de soție pe frumoasa arhitectă și au început un nou capitol al călătoriei lor în doi.

Cuplul nu călătorește doar la figurat, ci și la propriu, iar destinațiile pe care le aleg sunt pur și simplu uimitoare. Anul acesta, cei doi au mers în Statele Unite ale Americii, chiar de ziua lui Răzvan. S-au simțit extraordinar și au descoperit locuri minunate pe care le-au admirat împreună.

Răzvan Simion și Daliana, vacanță pe lux și opulență. Suma imensă pe care o plătesc pentru o singură noapte de cazare

Escapadă în paradisul elen

Acum, după ce s-au întors din „țara tuturor posibilităților”, Răzvan și Daliana au mai bifat o escapadă, de data asta, mult mai aproape de casă. Ambii sunt atrași de peisajele exotice, dar minimaliste și cu mult bun gust. Așa se face că au ales Grecia, o destinație „vânată” de milioane de turiști în fiecare an.

Nu mai este niciun secret faptul că pentru foarte mulți, punctul principal de atracție este Mykonos, iar Răzvan și Daliana nu au făcut nici ei excepție de la această regulă nescrisă a distracției. Cei doi s-au cazat la Panoptis Escape Mykonos, o locație de lux, cu o priveliște care își taie respirația.

Aici, luxul costă destul de mult, mai ales că este vorba despre o locație de splendidă, închiriată în plin sezon. Pentru o singură noapte petrecută în paradisul greces, cuplul a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 4.466 de lei.

Răzvan Simion și Daliana, vacanță pe lux și opulență. Suma imensă pe care o plătesc pentru o singură noapte de cazare
Booking