Răzvan Simion de la „Neatza” este un personaj cunoscut în lumea mondenă. 

După ce relația cu Lidia Buble s-a încheiat când toți se așteptau la o căsătorie, Răzvan Simion nu a stat mult timp singur și a pus ochii pe altă domnișoară, cu care are planuri mari. Răzvan Simion se iubește cu arhitecta Daliana Răducan. Aceasta a făcut parte din proiectul „Visuri la cheie”, unde și-a demonstrat abilitățile. Cei doi au mers în mai multe vacanțe împreună, au participat la nunta lui Dani Oțil, unde au strălucit amândoi, dovadă că formează un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Prezentatorul de la „Neatza” a recunoscut într-un interviu pentru TVmania că și-ar dori să se căsătorească, fiindcă așa este firesc.

„Evoluția firească a lucrurilor așa ar spune, iar mie firescul îmi place cel mai mult.”, a spus Răzvan Simion.

Daliana a recunoscut că nu știa nimic despre Răzvan, dar a putut să-l vadă în realitatea de zi cu zi și asta a facut-o să se îndrăgostească.

„Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât știe toată lumea. Șansa mea a fost să îi văd sufletul, și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă. Poate doar că nu e atât de vorbăreț acasă.”, a mărturisit Daliana pentru VIVA!

Instagram

Daliana nu a dorit celebritatea

Daliana recunoaște că este o persoană discretă, care s-a ferit de celebritate fiindcă în meseria sa are nevoie de o conduită anume.

„Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos. Pentru mine, relația cu o persoană publică a fost ca o sabie cu două tăișuri. Meseria mea presupune o anumită conduită, iar eu mi-am asumat un risc. Am avut încredere în mine, în Răzvan, în noi și în cei care ne privesc. Adevărul se simte, nu trebuie pus pe masă.”, a mai spus Daliana Răducan.