Răzvan Simion, pregătit de însurătoare cu Daliana Răducan?

Răzvan Simion este gata să se așeze „la casa lui”. Ce dezvăluiri a făcut cu privire la relația cu Daliana Răducan?

Răzvan Simion este gata să se așeze „la casa lui”

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Deși inițial și-au dorit să își țină relația de ochii curioșilor, acum cei doi nu se mai tem să se afișeze împreună. Prezentatorul Tv a fost invitat de curând în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, unde a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la relația lui cu Daliana Răducan. Matinalul a mărturisit că este fericit având-o alături pe Daliana și că o eventuală căsătorie nu este exclusă.

„Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a precizat Răzvan Simion în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Răzvan Simion este gata să se așeze „la casa lui”. Ce spune „matinalul” despre relația cu Daliana Răducan: „Poate copii mai mulți”
Instagram

Răzvan Simion a făcut o mică glumă pe seama relației cu Daliana Răducan în cadrul unei emisiuni recente. Răzvan Simion a mărturisit că în prezent are o relație cu genul de femeie de care a fugit toată viața.

„Răzvan Simion: De ce am fugit eu toată viața?

Dani Oțil: De datorii, Răzvane.

Răzvan Simion: În materie de femei.

Dani Oțil: De… îmi e urât să spun. De o anumită zodie? Nu știu. Fecioară. Dar de ce nu îți place?

Răzvan Simion: Și de ce regiune?

Dani Oțil: Moldova.

Răzvan Simion: Exact de asta am parte!

Dani Oțil: E Fecioară?

Răzvan Simion: Da. E născută la o zi după Ristei.

Dani Oțil: Aoleu, și cu zodia aia și cu meseria… nu mai termină niciodată blocul, au mai zis aceștia”, a fost dialogul dintre cei doi matinali de la Antena 1.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.