Răzvan Simion nu mai are loc in viata Lidiei Buble. Zvonurile despre despartire sunt din ce in ce mai multe. Asta nu e tot. Pe zi ce trece apar dovezi destule care alimenteaza speculatiile. Lidia a fost plecata acasa la parintii ei, iar Răzvan Simion a fost surprins in vizita la o femeie misterioasa. Cei doi nu au dat nicio declaratie despre ce se intampla intre ei, dar au facut un gest ca dovedeste ca despartirea e clara! Si-au sters imaginile in care apareau impreuna pe rețelele de socializare.

Asta nu e tot. In timp ce nimeni nu stie ce face Răzvan Simion, Lidia iese in oras cu prietenii. Blonda a profitat de redeschiderea teraselor si a mers in oras alaturi de sora ei si cativa amici. Imaginile nu au lipsit de pe retelele de socializare, tanara aratandu-le fanilor cum se distreaza cu cei dragi. Ceva a lipsit, totusi. Răzvan Simion este de negasit in acele imagini. Lidia a iesit fara cel care ii era iubit, iar asta in pofida faptului ca s-a intors la Bucuresti si orice femeie indragostita care i-ar fi dus dorul partenerului, ar fi vrut sa isi petreaca timpul cu acesta.

Până la o declarație oficiala, lucrurile par destul de clare. Lidia se simte extrem de bine in lipsa lui Răzvan, iar despărțirea pare o certitudine. Cei doi nu au mai fost vazuti impreuna de luni bune. Mai mult, au existat si cateva declaratii subtile in trecut prin care matinalul de la Antena 1 dadea de inteles ca relatia ar scartai. Ramane de vazut ca va veni anuntul oficial sau daca cei doi vor gasi calea spre impacare.

Lidia Buble, amor cu un faimos de la Survivor

In timpul in care s-a speculat ca Lidia Buble si Răzvan Simion s-au despartit, au iesit la iveala detalii picante despre trecutul cantaretei. Se pare ca blondina s-a iubit timp de 4 ani cu Cezar Juratoni, faimosul de la Survivor Romania. Cei doi s-au cunoscut in orasul natal, iar toata lumea se astepta sa se casatoreasca. Atat de sudata parea relatia lor. Din pacate, Lidia a preferat distractia in timp ce Juratoni avea nevoie de antrenamente si de odihna. Astfel, povestea de dragoste a luat sfarsit si fiecare si-a vazut de viata lui.