Răzvan Simion a uitat-o demult pe Lidia Buble. Cei doi s-a despărțit amiabil, iar la scurt timp, prezentatorul de la Neatza și-a găsit o altă parteneră. Răzvan și Daliana sunt mai fericiți ca niciodată și acum au decis să își ducă relația la nivelul următor.

Răzvan Simion vrea să devină tătic din nou

Răzvan Simion adoră copiii și verbalizează asta de fiecare dată când are ocazia. Prezentatorul de la Neatza mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară, dar nu exclude posibilitatea de a mai face unul. De când este cu Daliana, Răzvan este mai liniștit ca niciodată și nu se expune atât de mult. Răzvan lasă să se vadă fix cât trebuie din relația lui și nu este exclus ca acesta să fie secretul fericirii lui.

Având în vedere că este împreună cu Daliana de peste 6 luni, mulți dintre apropiații lui Răzvan Simion se întreabă când va deveni tătic. Aceasta nu exclus niciodată din calcul venirea pe lume a celui de-al trei copil. Ba mai mult, în dimineața asta, Răzvan Simion a verbalizat în emisiune că își propune să devină tată, dar toate la rândul lor.

”Copilul nu e un gând, e un fruct”, a ținut el să precizeze.

Cum se simte Daliana în relația cu Răzvan?

Razvan Simion și Daliana Raducan au o relație încă de la începutul acestui an, de când au început să circule primele zvonuri despre ei. Daliana este arhitect și se pare că i-a insuflat acestă pasiune și lui Razvan, având în vedere numeroasele story-uri pe care le postează cu design-uri interioare.

”Pentru mine, relația cu o persoană publică a fost ca o sabie cu două tăișuri. Meseria mea presupune o anumită conduită, iar eu mi-am asumat un risc. Am avut încredere în mine, în Razvan, în noi și în cei care ne privesc. Adevărul se simte, nu trebuie pus pe masă. Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât stie toată lumea. Șansa mea a fost să iî văd sufletul și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă. Poate doar că nu e atât de vorbăreț acasă”, a spus Daliana despre Răzvan Simion.