Răzvan Simion iubește și este iubit. Daliana Răducan este cea care își împarte viața alături de prezentator. Matinalul a fost căsătorit până în anul 2015, după care a început o poveste de dragoste alături de frumoasa Lidia Buble. Și aceasta relația s-a terminat acum ceva timp, însă Răzvan Simion nu are niciun regret.

Răzvan Simion și fosta sa soție și-au spus adio în anul 2015. Ulterior, acesta a format un cuplu cu Lidia Buble care s-a finalizat acum aproximativ un an. Cu toate că a avut parte de două relații eșuate, prezentatorul TV a declarat că se simte foarte recunoscător că a avut ocazia să le cunoască, chiar dacă povestea lor de iubire nu a avut un final fericit.

Răzvan Simion, recunoscător pentru relațiile pe care le-a avut

Răzvan Simion a fost invitat în cadrul podcastului prezentat de Damian Drăghici, acolo unde a vorbit și despre cele două foste relații ale sale.

Se pare că Răzvan Simion nu are niciun regret și este recunoscător că a avut foarte multe lucruri de învățat alături de cele două femei cu care a fost un cuplu la un moment dat.

Mai mult decât atât, este conștient de faptul că așa a fost necesar să fie pentru ca el să traverseze anumite etape importante în viața lui.

”Eu sunt recunoscutor până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat, am înțeles că etapa trebuia să existe, lovitura de pragul de sus sau treptele au fost acolo legate cumva de energia feminină echilibrată în fiecare dintre noi. Am înțeles și dezechilibrele pe care le-am avut și pe care le-am produs”, a spus el în podcastul lui Damian Drăghici.

În prezent, Răzvan Simion se iubește cu Daliana Răducan, cea cu care are și planuri mari de viitor. Nu este exclus ca în viitorul apropiat cei doi să ajungă în fața altarului și chiar să aducă pe lume un copil.