Răzvan și Irina Fodor încă mai decorează interiorul casei și fac decorațiuni interioare moderne, pentru că ei vor ca totul să fie perfect.

Razvan își dezvoltă abilitățile de designer de interior și impresionează prin detalii. Ei au decis să stea în casă în timp ce muncitorii au lucrat acolo săptămâni la rând.

Cei doi au supravegheat îndeaproape amenajările pentru că sunt foarte atenți la detalii dar în  special Razvan a fost cel care a adus noi idei de design și s-a implicat mai mult. De fapt, el a fost desemnat de către sotia lui să fie arhitectul casei.

Fostul prezentator al emisiunii “MasterChef” de la PRO TV, este cel care răspunde întru totul pentru ceea ce se intamplă în materie de design. El este artistul din toate punctele de vedere pentru că vede foarte bine în spatiu și își pune în practică ideile inovative.

În ceea ce privește amenajarea curții, cei doi au avut nenumărate discuții pentru că unul voia piscină și altul nu, dar până la urmă Irina a decis să renunțe la idée pentru că Razvan a zis că se arde gazonul. Important este că aspectul final este cel care le aduce mulțumire deplină soțiilor Fodor și că, în curând vor avea casa mult visată.