Se pare că Denisa nu este pe placul foștilor colegi ai soțului ei, Flick.

Denisa și Flick trăiesc o poveste de dragoste inspirată din filme. Cei doi se completează de minune, iar recent au devenit părinți pentru prima dată. Flick a renunțat la tot de dragul familiei, iar asta se pare că nu a fost pe placul celor care îl cunosc.

Flick a avut mult timp statutul de burlac dorit de multe femei. Aceasta obișnuia să se distreze alături de Speak și de Mihai Bendeac, însă totul a durat până la venirea pandemiei. Atunci, Flick a primit un mesaj de la Denisa în care aceasta îi cerea ajutorul. Omul de radio a fost rugat să îi facă câteva versuri pentru promovarea afacerii ei. De aici și până la o relație în adevăratul sens al cuvântului a mai fost un singur pas.

În prezent, Flick și Denisa sunt căsătoriți și au și o fetiță minunată împreună. Se pare că Sebastian, pe numele lui real, asta și-a dorit mereu. După ce și-a văzut visul devenind realitate, Flick a început să facă ordine în viața lui și a prioritizat lucrurile cu adevărat importante pentru el.

Răzvan Popescu, atac subtil la adresa Denisei Filcea. Ce a spus omul de radio despre soția lui Flick
Instagram

Denisa nu l-a forțat pe Flick să renunțe la cariera în televiziune

Nu mai este niciun secret faptul că soția lui, Denisa, ocupă primul loc în viața lui. De dragul ei, omul de radio a renunțat la tot, inclusiv la colegii lui. Se pare că asta i-a deranjat pe unii dintre ei, dar nu toți au avut curajul să verbalizeze asta. Flick a încercat, de multe ori, să-i convingă pe oameni că deciziile le-a luat de unul singur, neinfluențat de nimeni.

Flick nu prea a fost crezut atunci când a spus asta și se pare că și fostul lui coleg, Răzvan Popescu are anumite dubii. Recent, Popescu a prezentat unul dintre podcasturile lui Radu Țibulcă și tot acolo a și scăpat porumbelul. La un moment dat, cei doi au vorbit despre iubita lui Radu, care îl lasă să facă ce îi place și nu intervine în planul profesional.

Radu: „Primele întâlniri cu iubita mea, Ramona, au durat 11 ore”

Răzvan Popescu: „Deci, te pierdem și pe tine!”

Radu: „Nu, nu e cazul, pentru că de asta ești realizatorul podcastului și nu e ea. Dacă îmi spunea că vrea asta… ”

Răzvan: „Da, dar ea e din Galați, nu e din Oradea, nu?” (făcând aluzie la faptul că Denisa este din Oradea)

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.