Fodor si Bontea au demostrat ca sunt una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express. Deși cursele și provocările emisiunii i-au pus de multe ori în încurcătură, cei doi au făcut față cu brio fiecărei probe si au ajuns în finala si castigatori ai marelui premiu.

Ceea ce putina lume stie este ca prezentatorul tv suferă de astm și a avut nevoie de tratament, pentru a putea ține boala sub control, în timpul emisiunii Asia Express.

Din fericire, Răzvan Fodor nu a fost pus in pericol in niciun moment al showului pentru că, asa cum el a măsturisit, a avut mereu la el o soluție injectabilă cu adrenalină, în caz de urgență majoră.

‘Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el”, a povestit Fodor, potrivit Spynews.

„Dacă intram într-o piață cu flori trebuia să am grijă să-mi dau cu spray, dacă intram în praf, îmi doream să mi se spună dinainte dacă era o probă care implica praf, pentru a-mi lua medicamentele din timp. Am ținut-o sub control (n. red. Boala), dar m-a ajutat faptul că știam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine’, a mai spus acesta.