Ruxi și Mădălina Pamfile sunt două dintre cele mai puternice dintre concurentele de la Bravo, ai stil. Ruxi are parte de foarte multă susținere din partea celor de acasă, iar Pamfile este cea care s-a clasat până acum pe primul loc în clasamentul steluțelor.

Ruxi și Mădălina Pamfile, la cuțite

Vedetele au avut o discuție în culise, iar mai apoi au continuat în platou. Mădălina a recunoscut că este ajutată de un stilist, în timp ce rivala sa a spus clar că ea singură gândește fiecare ținută în parte. De aici au început și discuțiile aprinse între cele două.

„Fiecare face ce vrea, cum vrea și se îmbracă cum poate. Este optim ca fiecare, din resursele maxime pe care le obține, să își facă treburile. Doar că lumea nu mă crede pe mine că nu am stilist, dar nu mă deranjează chestia asta. Din punctul meu de vedere, se vede că nu am stilist, că nu am piese de designer”, a spus Ruxi, la Bravo, ai stil.

„Haide, că dacă tu nu ai piese de designer, despre ce designer vorbim? Ai venit cu câteva piese. Câteva piese chiar foarte, foarte bune. Toate scumpe, nu musai bune. Eu ce creații am? Am creații de mass-market”, a zis Mădălina Pamfile.

Ruxi este o femeie asumată și a încercat să îi explice Mădălinei că pe ea nu o interesează dacă lumea o crede sau nu, ea va continua să își facă treaba și să își facă ținutele după bunul său plac, indiferent de ceea ce vor spune gurile rele. Bruneta este de părere că tot ce a încercat colega sa să facă a fost să dea impresia că a afirmat toate aceste lucruri, doar pentru a atrage atenția.

„Păi n-am, numai papuci am. Nu mă deranjează că lumea nu mă crede, adică eu că am, că nu am, eu tot îmi fac treaba. Nu vin aici să mă bat în piept că îmi fac singură hainele. Nici măcar nu deschid subiectul. Eu vin, mă îmbrac, Dumnezeu cu mila! Tu încerci să mă faci pe mine să par în fața publicului un om care zice că nu are stilist, ca să atrag atenție”, a mai declarat Ruxi.