Predicții importante despre războiul din Ucraina au fost făcute publice recent

Războiul dintre Rusia și Ucraina va atinge în curând pragul de un an. În 339 de zile de conflict armat, o țară este aproape distrusă, iar milioane de cetățeni ai ei s-au refugiat în alte state pentru a supraviețui. Zilnic, de pe front vin vești dureroase legate de starea conflictuală dintre cele două state. Deși toată lumea se întreabă când se va opri cu adevărat teroarea, o persoană publică aruncă bomba. Carmen Harra susține că știe exact ziua în care se va opri războiul.

Războiul din Ucraina ar urma să se încheie în curând

Mulți reprezentați de state vorbesc despre izbucnirea unui Al Treilea Război Mondial. Totul este legat susțin aceștia de modul în care Putin va arunca zarurile pe front în următoarea perioadă. Unul dintre scenarii este cel legat de intrarea tancurilor în Kiev. Într-un asemenea context, țările NATO ar trebui să intre în luptă pentru a apăra Ucraina.

Cu toate că situația actuală este îngrijorătoare, clarvăzătoarea Carmen Harra face predicții neașteptate despre război. Aceasta susține că anul 2023 este cel în care războiul va lua sfârșit. Totuși, bioenergoterapeutul nu a precizat detalii și despre modul în care conflictul se va încheia.

Carmen Harra este convinsă că întregul conflict armat se va încheia în următoarea perioadă. Cu toate acestea, relațiile dintre state vor avea de suferit. Astfel, aceasta susține că lumea se va schimba într-un fel sau altul după acest episod.

Undeva în primăvară, anul acesta, lucrurile se vor așeza. Acum un an am zis despre 25 martie, care nu este o zi întâmplătoare pentru noi care suntem religioși, dar ea este și conotată astrologic și numerologic. Deci iată că data asta are un potențial să pună sfârșit războiului. Dat fiind faptul că anumite lucruri se schimbă și îl vedem pe Putin care este generatorul acestui război, intrând într-o criză autopersonală.”, a explicat bioenergoterapeutul.

Pericolul ne așteaptă abia în 2024?

Carmen Harra susține că efectele războiului vor fi resimțite pe termen lung. De altfel, pericolul total nu va dispărea. Clarvăzătoarea este de părere că inclusiv în 2024 trebuie să fim „în gardă” legat de izbucnirea unui Al Treilea Război Mondial.

Totuși, bioenergoterapeutul a precizat că momentan, în 2023 trebuie să ne bucurăm de veștile bune legate de încheierea războiului.

Schimbări majore la nivel mondial

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut predicții pentru ceea ce ar urma să se întâmple la nivel mondial. Aceasta a dezvăluit că inclusiv în Statele Unite ale Americii, viața politică se va schimba. Ea a menționat că nu va exista o candidatură în care Donald Trump și Joe Biden să se dueleze. De altfel, Carmen Harra  este convinsă că actualul președinte pierde teren constant în ceea ce privește credibilitatea și nu va mai candida.

Totodată, în opinia ei, nici Donald Trump nu va fi ajunge din nou să conducă America.

Bioenergoterapeutul a făcut predicții și despre viitorul Chinei. Carmen Harra susține că întreaga lume se uită acum cu admirație la acest stat. China este considerată o superputere la nivel mondial din numeroase perspective. Este vorba despre sfera economică, dar și despre populația numeroasă.

De asemenea, China este angrenată în multe organizații multilaterale puternice. Totuși, clarvăzătoarea susține că modul în care China este percepută se va schimba în 2023.Aceasta va pierde din puterea economică, susține Carmen Harra.

De asemenea și la nivel politic, China va cunoaște o posibilă reorganizare.

Numeroase persoane sunt convinse de perspectivele româncei clarvăzătoare. Carmen Harra a prezis în 2021 că omenirea va traversa niște ani grei. Aceasta nu a specificat la vremea respectivă că ar fi vorba despre un război. Totuși, pandemia și războiul au făcut în mod cert un parcurs dificil pentru întreaga lume.

Carmen Harra a făcut predicții și despre faptul că Joe Biden va ajunge la cârma Americii. Acestea s-au îndeplinit ulterior.

 

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.