Luni seară, 24 ianuarie, cele două tabere din Republica Dominicană s-au aflat față în față la jocul de imunitate. Pentru echipa câștigătoare, prezentatorul emisiunii a declarat că s-au pregătit provizii, și anume un kilogram de orez și un litru de ulei. 

„Pierzătorii câștigă jumătate din această cantitate”, a spus Daniel Pavel, înainte de jocul de imunitate.

Războinicii au câștigat jocul de imunitate

Și de această dată, marii câștigătorii ai jocului de imunitate au fost Războinicii, spre șocul Faimoșilor, care au pierdut la mustață. Deși Radu Itu de la Faimoși a adus primul punct echipei, după ce l-a învins pe Blaze la doborârea totemurilor, Faimoșii au pierdut, la finalul jocului de imunitate.

„Poți să fii cel mai șmecher. Dacă nu nimerești alea, ești praf. E vorba de noroc. Suntem relaxați, pentru că ăia ne timorează. Nu e vorba că ăla e ăla, aia e aia. Suntem toți în aceeași…”, a spus Andreea Tonciu, după ce Faimoșii  au pierdut jocul pentru mâncare în fața Războinicilor.

Jocul de imunitate a fost câștigat iar de Ștefania Ștefan de la Războinicii, la fel ca săptămâna trecută.

foto: captură PRO TV

Deși au pierdut la jocul de imunitate, Elena Chiriac de la Faimoși a reușit să aducă un punct important echipei sale și prima ștafetă de la Survivor România 2022. Ea s-a luptat cu Elena Matei de la Războinici. După ce a aflat că a câștigat Elena Chiriac, Otilia Bilionera a pupat-o pe buze.

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor România

Tot în ediția de luni seară, Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu au câștigat imunitatea personală la ‘Survivor România’. Săptămâna trecută ei fost propuși spre eliminare, dar au fost salvați de public. Din păcate, cursa de supraviețuire s-a încheiat pentru Roxana Ciuhulescu. Vedeta a fost eliminată din show din cauza unor probleme de sănătate.

foto: captură PRO TV

Ea câștigase jocul de imunitate personală și era imună, însă medicii i-au spus că nu mai poate continua în Dominicană. Înainte de jocul de imunitate, Roxana Ciuhulescu a fost luată cu ambulanța de la Survivor România în toiul nopții. Din cauza stării sale, Roxana nu a putut intra pe traseu în jocul pentru imunitate nici în ediția de luni seară, 24 ianuarie.

După ce Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la ‘Survivor România’, Laura Giurcanu a preluat de la Roxana Ciuhulescu colanul de imunitate. Blondina a fost următoarea concurentă care a rezistat cel mai bine la jocul pentru salvarea personală.

Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu din punct de vedere medical nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat.

Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale”, a spus Daniel Pavel, în cadrul consiliului de nominalizare.